Apr 29, 2010

Wasiat dari Omey

Petang semalam masa tengah syok-syok layan ais kacang yang sedap tu. Rumah aku diterjah oleh cik Omey. Buat ape Omey terjah ye..Omey bagi satu wasiat kat aku. Dengan hati terbuka aku terima. jom tengok wasiat ape yang Omey bagi...
* aku baru dapat moo lagi sekor dari izlin and caer. he3 thanks ya ^_^. sakura malas buat entry baru..hu3..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
NI HAAA.. moo sekor =)


1. Thank & link the person that gave you the cow

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active - aku pilih yang active ye
* mimi
* comeisari
* Naomei
* Idealogyc
* Rama2Ungu
* Mieran
* eikasyaza

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat...
"WAHAI ORANG KAMPUNG SEPENING LALAT SILALAH BELA LEMBU INI...NANTI KITA BOLEH JUAL DAN JADI ORANG KAYA ...DUITNYER BOLEH SEDEKAH.. ;)"

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
* kacau kucing2 aku
* sembang dgn mak
* makan

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
*rasanya xde..sbb aku xsuke cuba benda yang pelik2

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
* mana aku da muka buku tu..hak3.. tipoo je ada la dua 3 org

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
* nanti dah jumpe aku bagitaw korang ek ^_^

oke lah nak pergi bagi moo makan

8 comments:

+akufobia+ said...

sepak moo.berak kat kaki aku.haha.

lakov said...

adeh lazatnya tgk lembu tu..kalo di bbq daging dia pon lazat ni..hhehehe

zulkbo said...

salam..
koi pun dapat sekor hari ni
ahhh..jenuh la pulak nak
bui ke rodong lain..he he

Brother One said...

Salam,
bagus ada semangat sebegini,teruskan memberi..

kayown said...

to akufobia:

tu la ko sape suruh g dok dekat moo..gelak sama dia..he3

to lakov:

ha3..btol tu..sedapnya!!

to zulkbo:

salam. ar2.. slamat sekor jek..

to brother one:

thanks bro ^_^

afiq said...

kacau kucing? sian seh kucing tuh.. hehehhehe

kayown said...

to afic:

hak3 dorang imune... reda je ada tuan mcm aku..hak3

Izzlin said...

da ada upanye..hehe..ok2... :)