Apr 11, 2010

MiSi Hari MinGGu

Kalau hujung minggu je mesti nak g jalan-jalan. Ha3..konon-kononnya nak recharge energy sebab penat bekerja. hak3..ape-ape jelah. Minggu lepas aku pergi shopping+ jalan-jalan dengan member-member aku. 1st destination Sogo. Ada sale..best tu.angkut la t-shirt sehelai.. aku ni pantang sikit tengok barang2 yang sale ni mesti nak beli. haishh.. Dah penat shopping kitorang g isi perut dlu dkt kebab restoran.

Next destination g cari tudung. Member aku, norislina memang pandai tawar-menawar kalau korang nak shoping ajak la die skali.. hak3.. best.norish nanti kita g lagi taw.. lepas dah penat shoping, jalan-jalan pulak dkt KLCC. Ermm lepak-lepak jap, amik-amik gambar. cantik KLCC bila dah malam..suke-suke. selalunya pergi siang jek
Try tudung baru..heee

My friends

Pemandangan KLCC waktu malam

10 comments:

NichKhun said...

hehehe pheewitt.. lawa la tudung ney.. hehehe sesuai dengan u taw.. hikhikhik

cemomoi said...

selain kl yang comel yang pic atas tu lagik comei

sugar2 kapas strawberry said...

yeah..uhung mgu adlh utk energized blik tenaga :)

kenwooi said...

nice purple tudung =)

kayown said...

to nichKun:

tdung je kew? org yg pakai tdg??
heheh...n3 kita g lain ek!!

to cemomoi:
thanks biase2 je..

to ugar2kapas strawberry:
he3.btol 2..

to kenwooi:
thanks my friend yy pilihkan..

qellissa said...

cantek tudung, i pon pegi sogo gak hari mggu lps x nampak kamu pon...=)

Athirah Ibrahim said...

nyeh nyeh nyeh. sogo harus menjadi sasaran utama.

leEya said...

shantek2 ;)

deatH_luVer said...

ayu semua..

kayown said...

to qellisa:

yer ker...xde jodoh kot..n3 nak g roger2 sakura ek :)

to athirah:

ha3.. btol 2 sasaran utama :)

to leeya n death Lover :

thanks :)