Apr 22, 2010

Kucing Ku Yang Dikidnap

Setiap hari kalau nak pergi lunch mesti lalu dekat sebuah pet shop ni. Masa on the way nak pergi beli makanan hari ni, aku nampak ada 2 ekor anak kucing yang sangat comel. Mungkin umur dalam 2 bulan, warna putih, mata satu hijau satu lagi biru. Mesti la aku stop kejap dekat kedai tu..main-main dengan baby kucing tu..heee geram betol aku. Pekerja kat situ cakap sekor harganya RM 650. Hu3 kalau la ada duet mesti dah beli..

Sebenarnya bila tengok anak kucing tu teringat dekat anak kucing aku yang kena kidnap awal tahun hari 2..warna putih jugak tapi mata dua2 biru..hu3. Sebabnya kena kidnap die suke merayau-rayau xdengar cakap orang suruh duduk rumah je die pergi merayap..hu3.tinggal je sekor kembar die

Masa ni baru 2 bulan kot

Tengah main dengan kembar die (kecik). Kecik da lagi sampai sekarang.

Ni father dorang. hensem kan!! hehe

22 comments:

captain88 said...

comelnyaa.. tpi sayang..dah kene kidnap...

MR Bang Miji said...

tomey2x

a t t said...

emm..org yg disyaki menculik tuh ade x??

Chaon Cornerz said...

wah.. yang last tue ekor kembang.. cantik..

Syafiq Kadiran said...

cute2....
lawa la ekor father dia...

qellissa said...

eeee syg nya dah kena kidnap...comey...

sugar2 kapas strawberry said...

alololo..comeyny..hihi
kuceng sy xkena kidnap..
tp dia mmg x blik..hahaha

kayown said...

to captain88:

hu3..tu yg sedey yg comei2 semu kena kidnap..

to MR Bang Miji:

thanks :)

to att:

hu3..xtaw sp yg dsyaki menculik. mintak2 org tu bela die elok2

to Chaon:

father die memang hnsem :)

to syafik:

lawa kan..kembang semangkuk.he3

to qellissa:

tu la..smpai ayah kt pon sedey jgk..

to sugar2 kapas strawberry:

he3..tu die ngorat kot.hak3.n3 balik la tu :)

Miss Izah Mohamed said...

same macam my sister.. suke bela kucing.. hehe
kt umah tu dah cam zoo kucing aje.. adeh2

Bukan Sekedar Blogger Bertuah said...

he he he...good picture...good blog teman...salam ukhuwah...dan sebagai sarana silaturahim, saya sudah pasang link blog ini diblogroll "sahabat-sahabat ku dimalaysia" disidebar kanan, dibawah follower..tukaran link ya...untuk mempererat tali persahabatan sesama blogger...terima kasih

ziha said...

huu..comelnye kucing ni.

risal's blog said...

comelnya kucingnya....bagilah,,,hehehe

keyyah said...

father kucing 2 sgt hensem..hehe

music box said...

hot nye ayah dy~~~ grr!

ATikah Mustapa said...

cumilnya...tapi bapak dia mcm garang jer...ada kes dera ke???hehehe

Sara KMS said...

comel!!!!!!!!!!!!
ah!!!!
sy tak thn lg!!!!!!
nak peluk!!!!
wa!!!!
(T^T) *cedih*

kayown said...

To Miss Izah:

ur sis boleh jadi geng sakura la. rumah kita pun dah mcm zoo jgk sbb ayah kt suke bela binatang :)

To Bukan Sekedar Blogger Bertuah :

thanks nanti sakura add link blog anda jugak ye :)

To Rizal:

Mana boleh rizal sakura pun tengah kekurangan kucing ni. kalau ada sapa2 yang nak nak bagi kucing dekat sakura sangat dialu-alukan.he3

To keyyah:

Betol2.. father die memaang hensem

To Music box:

Yes so hot ^_^

To Atikah:

tu die tunjuk macho je sebab taw da orang ak snap pic die..hak3

To Sara :

datang la rumah sakura kalau nak peluk.ekeke

zulhilmi bdk blur said...

ish2...
dah kiut sgt kot..

si para para said...

waaa i like kucheng...

suka_haha said...

mintak satu leh? hehe...

✿bieyra dhamira✿ said...

anak kucen org,ada 3 eko..sume kaler putih n sume mata sebelah coklat,sebelah biru..hehehe...
pastu setiap anak ada tompok kat kepala,,anak no 2,tompok 2,anak no 3,tompok 3..hehe

shiedahkamil said...

hemsennye..kih3

penah jgk de kucing mcm bpknye tu..mmg serupa 100% la lam gmbr ni..

tp da mati huhuhu

sedih lak sbb kucing tu lawa T__T