Apr 5, 2010

Peluang Nak Tambah Duit Poket

Salam kawan-kawan.

Hari ni aku nak kongsi satu lagi peluang untuk jana pendapatan melalui internet. Malaysian PayPerClik atau singkatannya PPC. Aku dapat info ni dari kak Jieda. Thanks akak. Meh nak citer sikit aper tu PPC.


PPC ni khas untuk Malaysian only taw. Process PPC ni senang saja. Kita just perlu view link website yang diberi dalam masa lebih kurang 45 saat sahaja. Kita boleh mula request untuk pembayaran apabila jumlah duit kita sudah mencapai RM 10.00. Setiap satu ads yang kita klik, kita akan dibayar 0.03 sen. Ni anggaran pendapatan yang aku ambil dari website PPC:

Earnings Example
» You click 20 ads per day = RM 0.6
» 90 referrals click 20 ads per day = RM 18
» Your daily earnings = RM 18.6
» Your weekly earnings = RM 130.2
» Your monthly earnings = RM558
» Your total annual earnings = RM6696

Oke la tu kan..kalau nak cepat-cepat boleh cashkan duit, bolehlah refer PPC ni kepada org lain, kita akan dapat 0.01 sen dari setiap ads yang referals kita klik. Kalau berminat untuk join boleh la klik sini PPC . Selamat mencuba ye.

p/s: kalau daftar pastikan nama referal anda ada ye. ermmm lagi satu rajin-rajin la tengok ads, sebab ads selalu bertambah ikot berapa banyak advertiser yang nak iklan kan dorang punya website. sekian wassalam.

17 comments:

Mis Erika said...

uh..
cam bes.. :)

cyclonmaster said...

wah! malaysia pun ada ye. Aku join under ko :)

Join aku punya PTC jugak ye. Neobuck, gagabux da lain2. Best ni. Tengok link blog aku ni utk tengok bukti pembayaran dan link utk join ;)

http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/My%20Bisnes

Join ye. Jangan tak join.

kayown said...

to miss Erika :

Jom la join:)

kayown said...

to cyclonmaster:

thanks join bwh aku. n3 aku blog ko tgk PTC pulak :)

akey87 said...

uikkks..cam best..(dialog miss erika)..kalo rajin duduk depan lappy blehllah buat keja nie..keja KLICKING!

ahfat said...

bole join ni.. huhu

kayown said...

to ahfat :

jom ar join :)

siti nurkhijah said...

tanya skit.. kalau join ni nnt ada jejas tak keahlian nuff kita? sbb kalau letak iklan advertlet nnt nuff jadik ahli biasa ja... yang ni pulak cam na?

kayown said...

to siti nurkhijah:

ermmm... yang tu sakura pon xpasti. sbb sakura pon baru lgi join nuff..
buat ms skrang status sakura still glitterati..

risal's blog said...

boleh tak anak indonesia Join di bisnis ini...????

kayown said...

to rizal:

kalu PPC tak boleh. cuba tgk PTC rasanya sama je mcm PPC. cuba lawat blog cyclonmaster untuk dpt lebih banyak maklumat tentang PTC.

http://cyclonmaster.blogspot.com/search/label/My%20Bisnes

kakyon said...

salam kayown..
join dah..

kayown said...

to kakyon:

thanks akak join...

Dee-nesia said...

Hehe, bagus juga kalau ada PPC macam ini di Malaysia, saya juga ikutan.
Ada juga peluang dapet dollar hanya dengan pasang banner-nya saja, tidak harus nunggu ada yang menge-klik. Visit blog saya http://dee-nesia.blogspot.com

princess ain ♥ said...

hello, i join under u. well its my first time join this stuff. hope u can guide me!=p

MiJiE said...

cm bez je..aku join gak ar..heheh..nnti ko bleh ajar aku..ahaks3

narumi said...

knape sy try x bleh?
die kate error
cane eh?