Apr 10, 2010

Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma

Masa aku tengah rancak berjalan-jalan dari satu blog ke satu blog, aku ada ter baca satu contest yang menawarkan hadiah yang sangat best iaitu LAPTOP Acer.. waaa bestnya kalau dapat.. Aku taw contest “Hidup Untuk Memberi“ ni dari cik Dahlia..Thanks 4 your information.

Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://blossom-sakura.blogspot.com/

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Satu lagi yang best kita akan dapat RM20 untuk setiap referal. Kalau macam tu kena la buat promotion sikit..he3. untuk maklumat lanjut korang boleh la ke Denaihati . Jom kita ramai-ramai join contest ni!!!!

p/s: jangan lupa referral anda SAKURA

11 comments:

denaihati said...

Terima kasih join contest. Blog ni dah masuk senarai.

DaHLia said...

thanks dear :)

DaHLia said...

all the best for both of us :)

zaizax said...

wowwww hadiah lumayannn

kayown said...

to dahlia

welcome.. all the best :)

kayown said...

to zaizax:

jom la join sama :)

cemomoi said...

nampak cam best tu...

DALILA MISMAN said...

hadiah paling best penah jupe..huhu

kayown said...

to cemomoi n dalila:

he3..jom ar ramai2 kita join :)

JMR said...

wah..ni contest paling gempak nyer hadiah..kalah NN gini/..heheh

CikLilyPutih said...

nak laptop gak! akan dipromote blog nie as referal