Apr 23, 2010

Jom Jawab Tag

Malam minggu ni aku nak jawab tag dari Tikosh and Shidi and Noorul and Adah. Thanks korang tag sakura.
**ermm fadzihani baru tag sakura so sakura edit sini saja ye fadzihani**
Ape yang diorang nak ek? Jom tengok sini.

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.

Okey ni gambar yang 8 yang bertuah


Gambar ni rasanya diambil 2 tahun lepas. Masa ni aku join program dari UMP ke Taman Negara Phang. Memang best la. Bukan senang nak dapat peluang macam ni kan. Ermmm gambar ni diambil sebelum kitorang mulakan aktiviti hari tu. Kalau tak salah aktiviti lepas tu naik jambatan gantung. First time buat aku.he3.

8 orang yang bertuah yang akan ditag:
- muazlumut
- newbie
- Azira
- Apple
- eskremgoreng
- jaya jr
- syu90
- keyyah

Okey lah stop bebel sini dulu. Adios

7 comments:

dhiya said...

TERHARUNYA..SY DITAG...
TP TAK LEH NAK JAWAB TAG SKRG NIE...
TYME TO HANG OUT...

KUAR DULU...
DA~~

jaya jr said...

jaya jr da kene tag pasal gambar ni..
tapi x brape nk paham..
huhu..btw,trimas cik sakura 4 da tag

EskremGoreng said...

thanks tag sy.. nnti sy try buat yek! ^^

kayown said...

welcome. nanti rajin2 la singgah rumah sakura ye :)

SyUhAdA said...

wah..
1st time ditag..
tp,syu jwb nnti yer..
nak tido dlu..

NAJ HEBAT said...

wow.. awak UMP jgk ke?? hoho..

AbgFeroZ said...

adushh.. besh tuhh jmbtan gntung nie.. kitaorg pergi waktu baru2 buka isk isk...kalu x slah ada sorang jurulatih prempuan cute2 umur dlam 20thn kat stu :) ngee..