Apr 13, 2010

**FabuLOVE Giveaway**

Salam semua..

Hari ni nak kongsi lagi satu giveaway yang dianjurkan oleh Cute&Yummy. Hadiahnya memang cute..ahh suke-suke..

Gambar kat atas ni adalah giveaway yang akan diberi oleh Cute&Yummy. Comel kan!! Giveaway ni dianjurkan sebagai menyambut ulang tahun kelahiran tuan rumah yang akan datang.
Min Min The Bear Bear *jatuh hati dkt bear ni

" Cik Ezyane Happy Besday. Moga Panjang umur & Dimurahkan rezeki & moga bisness bertambah maju. Tak lupa jugak semoga berbahagia disamping family dan insan tersayang. Semoga segala impian untuk tahun ini dan tahun-tahun akan datang akan tercapai..May ur day full of joy & happines!!!"

Untuk maklumat lanjut sila melawat Cute&Yummy. This giveaway will close on 21 April, 6 pm(KL time) and I will announce the winner on 22 April 2010.

5 comments:

N A N a t O said...

sangat comey itu bear...ishikk...

miemiey said...

comel bear..gud luck yee..nak cuba gak ni mana tau ada tuah..leh kita share bear tu.....hahaha

kayown said...

to Nanato:

btol sgt comei!! geram btol

to miemiey:

jom ramai2 kita join.. n3 kalau miemiey dpt kongsi ngan sakura taw :)

M a W a D D a H said...

macam best jerk hadiah kat sini...

ezyane said...

Hello!

Thanks for joining my Fabulove Giveaway. I'm here to read your post. :)

Good luck

E