Apr 20, 2010

5-FIVE-KHAMSAH

Dapat Award lagi hehe.. kali ni daripada Matdin. Thanks matdin sudi bagi sakura.Hehehe..
First of all , sila copy dan paste award ini dalam blog anda . Kemudian beritahu siapa dan link blog pemberi award ini . Dan dan dan tajuk post anda perlulah bertajuk 5-FIVE-KHAMSAH . Ok done ! Jum kita terjah jawapan jawapannya .

1) 5 nama samaran kamu:
1. kay own
2. sakura
3. kak
4. errr...
5. ermmmm...

2) 5 tarikh paling penting dalam hidup kamu:
1. besday mak saya
2. besday ayah saya
3. besday saya
4. besday kawan2 saya
5. sapa2 yg ingat besday sy

3) 5 perkara kamu buat semalam:
1. Merayap-rayap kat blog orang hehe..
2. Main
3. makan
4. tido
5. pergi keje

4) 5 perkara yang buat kamu gembira:
1. Shopping
2. Jalan2 hujung minggu
3. bila mak aku call
4. tengok citer korea
5. baca entry yang da citer kucing.he3..

5) 5 drama/ filem kegemaran kamu:
1. You're beatiful
2. Shinning Inheritance
3. Baby and I
4. Boys Before Flower
5. We Got Married

6) 5 hobi kamu:
1. Surfing
2. main game
3. baca novel
4. Layan movie korea
5. Layan my beloved kucing

7) 5 orang yang kamu suka/sayang:
*based yg aku pernah jumpa*
1. mak n ayah
2. kakak n abang ku
3. my frienz
4. kucing2 kesayangan aku
5. my future husband..hak3

8) 5 tempat percutian idaman kamu:
1. Korea
2. Jepun
3. Tepi pantai
4. Tmpat yg boleh shoping brg2 murah..hak3
5. Mana2 je kalau ada family or kawan2 aku

9) 5 sebab kamu jawab soklan ni:
1. sbb da kena tagged ngn matdin
2. hari ni xpost lagi entry..hu3
3. dah penat merayap kat blog orang
4. hilangkan bosan
5. ermmmm....dah xda sbb

10) orang yang kamu nak tag :
1. fezz-anna
2. yebbit
3. comeisari
4. x-po
5. fara hezra

4 comments:

Eqah Zaque Billetdoux said...

wee. peminat korea erk. :)

fezz-anna said...

ala...sakura..kte dh pnah wat la tag ne..huhuhuh

Wzulhilmi said...

semua ader unsur2 korea..hahahah..

http://mestarstruck.blogspot.com, Latest Entry : Smart Shopping!!!

kayown said...

To Ezah:

yup..peminat korea.he3

To fezz-anna

he3..edit yg dah buat pon kt x kisah..^_^

To wzulhilmi:

mestilah sakura kan peminat no 1..