Apr 14, 2010

Anugerah Blog Mesra Mata 2010

Salam kawan-kawan.

Hari rumah aku diterjah oleh Dauspozi.. Beliau telah memberi award Blog Mesra Mata 2010 dekat rumah aku ni. Thanks Dauspozi kerana sudi singgah and bagi award kepada blog yang baru nak belajar ni.

ANUGERAH BLOG MESRA MATA 2010 - DAUSPOZI.COM


Korang yang menerima award ni boleh je nak share award ni dengan sesiapa yang korang rasa blog dia layak menerima Anugerah Blog Mesra Mata 2010, hehe.

Anugerah Blog Mesra Mata 2010:
Leeya
Lemon
Adah
syu90
seri
manish

7 comments:

kenwooi said...

blog mesra award.. but why the logo got blogger vs wordpress wan? =P

Dauspozi said...

@Kenwooi
maksudnya antara blogspot dan wordpress, yg mana blog paling mesra mata... cmtu r..

Ingat Hijau : Ingat Daus

kayown said...

thanks dauspozi tlg jawabkan soalan kenwooi..hu3 xtaw nak jawab mcm mn

MiSs TOrA said...

blog mesra;p menarik2 tahniah ye

kayown said...

thanks miss tora:)

Seri Bahasa said...

Dari sabah saya datang,
Datang dengan penuh hajat;
Barang molek tak lepas pandang,
Seri ambil dengan hormat.

kayown said...

to seri:

alamak mcm mn nak balas blk ek pntun xpndai la..apa-apa pun thanks sudi singgah n komen kat sini :)