Apr 20, 2010

Aku Sayang Kamoo!!!

Salam kawan-kawan

Heheh..Sayang? Tiba-tiba rasa hari ni sayang giler dekat blog aku neh..buang tabiat ker hapa..hak3. Blog yang berjasa dengan aku
- dekat sini aku dapat kawan baru,
- dapat conteng2 apa2 yang aku suke
- and tak lupa jugak tambah duet poket aku.. Nuffnang I love U too..hehe.

Rasanya dah sebulan lebih aku aktif berblogging. Sekejap je masa berlalu, pejam celik pejam celik dah nak dekat 2 bulan aku dengan blossom-sakura ni. thanks kepada kawan-kawan yang sudi support aku dan singgah sini terutamanya kepada yang sudi folow blog aku yang tak seberapa neh..


Hari ni aku baru perasan yang folower aku dah mencapai 300 orang..terkejut jap.thanks taw korang support budak yang baru belajar bertatih ni..Banyak lagi yang aku perlu belajar dari otai2 bloggers..mintak tunjuk ajar ya sifu2 semua.

Aku baru tambah satu widget baru, formspring. Kalau nak tanya apa2 tanyala kat situ ek.Tapi jangan tanya yang bukan2 sudah..heheh..

19 comments:

♥CiK YaNNa♥ said...

cepatnya kamu dpt ank, eh follower..any tips??

sugar2 kapas strawberry said...

huhu..rmainy follower..bravo2..hihi

kayown said...

to Cik Yanna:

hehe..ank blm lagi..

ermmm..rajin2 g melawat rumah kawan2 yang lain kot..tu la yg selalu sakura buat..

to sugar2 kapas strawberry:

he3..thanks

yott said...

wahh..sebulan je follower dah 300
happy blogging yer

ema.razali said...

aww tahniah !! ^^

azam aziz said...

wa... bagusnyer.. dah banyak follower.. All the Best

Yatre Hayati said...

wah banyaknya follower dia..tahniah !! heeee

yanmie said...

Tahniah yea :)

Stargone said...

Terima kasih eh sebab sayang kat saya... hahaha!

eQuRlz said...

nak tambah follower kamu boleh?? ;)

kenwooi said...

so many followers.. cool =)

~eVerYtHiNG~ said...

wow..cpt nye dpt follower..tahniah..

storm said...

wah tahniah2...saya pun baru blaja ni..nak aktifkan balik blog saya..lama dah tak terupdate, pastu bila baca pasal nufnang terus semangat giler...tolong bantu saya yer

kayown said...

to yott, ema, azam,yatre, yanmie, kenwooi,and everthing :

thanks taw..he3..selalu2 la singgah sini :)

to Statgone:

hak3..sama2 kaseh :)

to eQuriz:

boleh2 anda sgt dialu-alukan ^_^

to storm:

insyaallah mn2 yg sakura taw sakura tlg..sbb sakura pon baru lgi dlm dunia blogging neh..jom kt saling bantu-membantu k :)

Amirul Faiz Abd. Razak said...

wow.. emm, cepatnya dah 300 follower. :) Tahniah.

azie said...

wow bagus2 tahniah... :)

sasha* said...

wah dlm masa yg kejap dh dpt 300 followers keep it up :)

RaMa2UnGU said...

waaa.tahniah..kite dh dkt 6 bln pun tak sampai 300 lagi..hehehe...

pak long said...

salam..
tak der adiah istimewa ker kat pengikut ke300 tu..?