Apr 19, 2010

Aku Yang BaHagiA

Salam kawan-kawan..

Ermmm aku sibuk sikit beberapa hari ni.. So tak sempat nak jalan-jalan merayap dekat rumah korang..Korang taw kan aku kena siapkan report minggu lepas..Alhamdulillah dah siap... Thanks kawan-kawan yang suport.he3

Hari ini aku ada presentation dengan supervisor dari uni...alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.. Pn Awanis (my sv) sangat sporting, baik hati, cantik (bkn nak bodek taw) kenyataan ..he3..


Tengah tunggu turn untuk present


Masa dah habis present. Lepak jap amik gambar

Lepas ni boleh la berblogwalking sepuas hati..heheh..

14 comments:

AMIRA IS MIRA said...

http://netqueen.com.my/V1/index.php?option=com_content&view=article&id=28:t-shirt-percuma&catid=5:netqueen&Itemid=6

meh click link nie:)

budakhitam said...

waaa..dekat mane tu?

anisalya said...

yeay...dh hbs present...dh blh njoy...

cemomoi said...

the winner issss... it's me laa

MineMixs said...

hadoi..cbox kna block plak ngan uni..
Tahniah da abeh present.. Smoga cmerlg.. :)

ejaa said...

hoo my sv will come this thursday...
huhuhuhhhhuuuuuuuuuu.
dak u mne??
em present BI ke Bm?
KOMPIuss ni..plzz tell me

kayown said...

to budahhitam:

present kat office je..

to anisalya:

oyehhh!!!! dah bleh enjoy

to cemomoi:

hak3..mn da winner la cemomoi..

to MineMixs:

aduh mesti tensenkan?? thanks

to ejaa:

gud luck for ur presentation..
sakura bdk UMP, kita rojak je ms present. slide dlm bi tp bila elaborate dlm bm..he3

Gadis H said...

congrat.... mst hepi sesgt dh tu,,,, bleh lwt blog saya n vote video saya... he3

kayown said...

boleh je Gadis..lps ni sakura melawat ye :)

ejaa said...

oowh better mcm tu kan?? hmm slide da siap da ni. wat bi. ingt nk rojak la.. huhu

kacang said...

mcty legaa kan da abes present.=)

kayown said...

to ejaa:

gud luck dear ^_^

to kacang:

ermmm..rasa sgt lega..skrang ni asyik nak main2 je..he3

sasha* said...

jumaat ni turn i buat presentation takutnya haha

kayown said...

To sasha :

Gud luck n3 ye!!!