Apr 6, 2010

Arigato..., Kamsahamnida

Hari ni hari untuk menjawab tag..he3
First...

Nak ucap terima kasih dekat caer kerana sudi bagi Award ni dekat aku. Thanks taw Caer..
erm x sure nak dpat award ni cmne..tp fllow syarat2 ni

* Ckap trimas,arigato kpada p'beri award n link skali nme die
* Pass kat 15 org blogger yg bru anda discover cambest,meletop n stylo milo...hehe
* Msj dorang n inform blogger2 tu dah menang award
* Bagitau 7 perkara psal diri anda

7 perkara psal diri
* Suke sangat dengan kucing.. Love them <3
* Suke folow kpop news..he3
* Suke tegok variety show dari korea.. sbb boleh ceriakan hari aku :)
* Suke baca novel..pas2 berangan..hak3
* Suke makan
* Xsuke buat system..hu3
* Suke jalan2 n shoping

15 blogger yg b'tuah....3 ckup hehe
- nuriz
- rame2Ungu
- nafira
------------------------------------------------------------
Second..
Thanks For Support..
Award ni diberi oleh Abg Feroz.. Thanks Abg Feroz. Nanti selalu la datag melawat sakura kat sini.

oke skrang aku nak ucap banyak-banyak tima kasih buat kawan-kawan yang sudi jengah ke blog sakura yang tak seberapa ni. maklumlah baru nak berjinak-jinak dengan dunia bloging.. Thanks coz's sudi komen and upkan trafic sakura yang xseberapa ni..

Next nak kasi pulak award nie kepada 5-10 org yang friendly terhdap blog/website ni..

- fara hezra
- Neeq
- meng
- sakira
- qamarquyz

9 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

wah dapat award..congrat2..!

RaMa2UnGU said...

well..thanks...

nuriz said...

sy dpt award ni kali ke dua le ni..tq :)

kayown said...

Tp nur hidayah

thanks :)

kayown said...

to Rama2Ungu n Nuriz

welcome :)

Frantz-Senpai said...

hoho.. thanx sebab sudi lawat blog saya sis..

kayown said...

to Frantz-Senpai :

welcome. n3 slalu la singgah sini ye

sahel al-fateh said...

wohh,,,award?..trimas,,hehe

AbgFeroZ said...

gulink2 sni smbil skodeng2 :)
jelink2 orang yg dpat award