Apr 2, 2010

Dah BerTaMbaH !!!!

Salam semua.

Hari ni aku nak update cikit tentang MyLook. Kat bawah ini aku print screen latest earning yang aku dapat sejak join MyLook 5 hari yang lalu. Thanks kepada sesiapa yang jadi referrals.



Kepada anda semua yang belum lagi join peluang baik ni, jomlah kita beramai-ramai join. Walaupun MyLook tak start buat pembayaran dividen kepada pengguna-pengguna MyLook lagi. Tapi ni merupakan satu peluang yang baik untuk kita start membina share kita dalam MyLook. Nanti bila MyLook dah start buat pembayaran, share kita kan dah banyak. He3..

Nak join MyLook Free je. Tak rugi kalau join.Kalau berminat clik sini ye http://mylook.com/join.php?x=16393

19 comments:

risal's blog said...

thx atas infonya

risal's blog said...

bagaimana cara mencairkan duitnya???

kayown said...

To rizal :buat masa sekarang duit dari mylook xoleh dicash kan lagi. ini kerana mylook merupakan search engine yang baru. saya pun tengah mencari info bila duit dari mylook boleh dicash kan.

risal's blog said...

thank's ya...buat infonya.....bila-bila jalan-jalanlah ke indonesia..ok...ok....ok....

Salam persahabatan

sugar2 kapas strawberry said...

byknya dapat...huhu

Aimee Termizi said...

ala mende ni mcm catcheye.

kayown said...

to sugar2 kapas strawberry:

biasa2 je. baru je nak bermula.

kayown said...

to aime:

sakura pernah dengar catcheye tp xtaw utk apa ..hu3

MiSs TOrA said...

wah byk nye duit my look die..jeles2 hehe.org pye x naik2 pn..

kayown said...

boleh la sikit2 miss tora.. rezeki sakura kot. nanti miss tora pun bleh dpt mcm ni jgk :) teruskan usaha

izzuddin said...
This comment has been removed by the author.
izzuddin said...

salam..bagus jgak benda ni. tapi saya ada satu program yang boleh menjana wang dollar lagi cepat daripada ini. nak tahu lebih lanjut sila baca :

http://evshare.blogspot.com/2010/04/earn-free-money.html

sudah baca sila register kat sini:

http://www.incomeweb.info/start.html?a_aid=4bb695d48bcb2

siap register sykt akan bayar 5 dollar.
wassalm sekadar info.

FaTiN said...

ragu2 lagu nak try. camne ni?hehe

Muz said...

ive sign up..hope will get the rewards soon..don't u hope so?
huhu

kayown said...

to Fatin:

kalau ragu2 tnya kepada yang dah lm join mylook ni atau search je utk dpt lebih bnyak info :)

kayown said...

to Muz:

ya i hope we will get the reward soon..
k lets try our best :)

SwEetForEst said...

wow..banyak da..
sweet bru bape je..
^___^

ila-ali said...

New info...boleh gak try

Mr.Salem said...

» In Bed with Cecilia So » Cecilia So reminds me of a girl posted on this site before (last photo), with her grey eyes and mixed look. She certainly looks hot in a bikini despi...
» Young Animal Arashi No. 5 » ...
» Japanese girl : Saeko Tsurimi very sexy » Primary Country : JapanEthnicity : Birthname : Home Town : Tokyo, JapanBirthday : Sunday, 28 March 1982Height : 165cmJob : Nickname : Relati...
» Weekly Playboy No.15 » ...
» Happy 21th Birthday Yumi Sugimoto! » Well, this post is kind of late but I can’t let it pass… Yesterday our lovely Yumi Sugimoto turned 21 years old… I let you with some pictures from he...
» No.825 Erina Matsui japanese girl » ...
» No.824 Aki Hoshino » ...
» Mikie Hara Hot Pose japanese girl » Blog Directory...
» Miri Hanai Hot Wallpaper and Minase Yatsushiro Hot Wallpaper » ...
» Miu Nakamura Hot Picture » Miu Nakamura Hot Japanese GirlMiu Nakamura Sexy ImageMiu Nakamura Sexy ImageMiu Nakamura PosterMiu Nakamura PosterMiu Nakamura Sexy WallpaperMiu Naka...

http://www.vnphoto.co.cc