Apr 25, 2010

Pagi yang Ceriaa

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Mesti pagi ni korang happy kan!! hehe.. mesti la, hari ni kan hari isnin.. pagi ni datang office je terus bukak nuffnang. ape lagi nak check earning untuk minggu ni la kan. Alhamdulillah rezeki aku minggu ni. Terima kasih la kawan-kawan yang sudi clik nuff yang muncul dekat rumah aku ni.

Hari isnin jugak hari yang malas buat aku nak pergi kerja..hu3.. Sejak dah habis present hari tu kemalasan tu asyik ikot aku jek. hee tak boleh tengok orang senang. Apa nak jadi neh.. kena merajinkan diri sendiri. Chayok!!

Sebenarnya sejak semalam lagi aku terbayang-bayang benda ni..lama dah sebenarnya.. cuma tak kesampaian lagi.hu3..


My favourite kek from Secrete Recipe!!Ade sapa-sape nak belanje..heheh..

33 comments:

NichKhun said...

waaaa sakura dapat bape dis week?
i punye sikit sajerk..
waaaaaaaaa

sebelas said...

wahh leh banjer makan nie :D


http://nomborsebelas.blogspot.com/

eNaSaN said...

sdapnyer...huhuhu

kenwooi said...

secret recipe! long time no eat.. =D

hafizsidah said...

i love this cake too.sedapnyerrr..dah lame x makan..hehhe

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

errr,lame dah x makan indulgence nih huhu

sugar2 kapas strawberry said...

xyah sush2 g secret recipe..meh dtg blog sy mkn kek..ahakz ;))

kayown said...

To nichkun:

muahaha..awak kan dah tahu...he3

To sebelas:

belanja makan.adeh..sakura nak mkn pon cukup2 je neh..insyaallah kalau da rezeki lebih

To enasan:

btol2..sedapnya!!

To kenwooi:

same as me..very long time

To hafizsidah n Bazilah:

ermmm..tu la.dah lm xmkn

To sugar2 kapas strawberry:

he3..n3 sakura dtg sediakan kek sebiji taw..he3

millo said...

terliur tengok kek tu time2 ujan ni

anchor text

cikgu isza said...

nak juga.. jom kita kebas :)

Yatre Hayati said...

ari tuh baru pas makan...yum yum sedap

abcmilo said...

choc indulgence....sedapnyaaa

lovelylady said...

gaji dh dapek..apo lagi..blasah je le..ahaksss

pak long said...

salam..
mana resepi kek tu...?

zulkbo said...

salam..
sedapnya kek..
la la

tehr said...

suka kek keladi...

amirah said...

saya nak..saya nak

nak kamu belanja..heh

hiro said...

sdap kek..nkkk"?

zulaikha said...

sedapnye kek tu... nak jugak.. lallala~~

Aini said...

alamaks... ni yang teringin nak makan kek kat secret recipe ni...

oh tidak...

*sambil tangan lepuk dahi*

heheh...

kayown said...

To Millo:

hehe..amik la sakura bagi..

To cikgu isza:

amik la. x cukup n3 dtg amik lagi ye ^_^

To Yatre:

ala mkn x ajak pon!!

To abcmilo:

betol2 seday!!

aku shahim said...

bila tgk kek nie terus lapar...
:)

kayown said...

To lovely lady:

tgh tggu elaun msk neh.. lps je dapat memang terus g cari. hehe

To paklong:

resepi kek kena mintak dr tokei secrete recepi..hik3

To zulkbo:

sedap2 smpai menjilat sudu..hee

To tehr:

sakura xpernah try lagi kek keladi. n3 nak try jugak la..

To amirah:

Aigooo.. mahal 2 dik.. kering akak hik3

To hiro n zulaikha:

amik la sakura bagi ^_^

To Aini:

hehe..berjaya mempengaruhi sorang lagi tok serang secrete recipe..

suri dan Cahaya Cinta said...

salam tuan rumah..
UIK BAEST NYA CE TU..KLU ARI2 MAK SURE AKU AKAN KEGEMUKAN..HUHUH

Stargone said...

Waaa! sodap kek ni.. ok ok, aku belanja.. aku belanja diri sendiri je la.. haha!

M!Er4N said...

alahai sedanya kek..nk mabil skit blh..hehehe

alif.nun.ya.nun said...

jum sy banje gune duet awak..yg dikuarkan dari bank awak menggunakan kad bank awk oke???hehehe

darkbatman said...

wahh. kek yg best..aie bru jer beli brwonies dr SE tadi..best giler.ahaha

Chaoi said...

dah bape ribu dah anda dapat?bila mahu belanja saya..hehe

RaMa2UnGU said...

wow...sedapnye nmpak kek tu..tingin nk makan kek coklat last few days ni la..huhu...nk bt sndri boleh, tapi kekangn masa la pulak..huhuh

joyah sepot said...

cik sakura..
sy nak gak kek tu..
cpt la g redeem..
hehehe...

hentakbelipat said...

nak jgk

+akufobia+ said...

tak pernah rasa.so kena la ada orang nak belanja kasi rasa dulu baru boleh belanja balik.naknaknak.