Apr 8, 2010

MaSa dAh SunTuk

Rasa macam baru je aku practikal dekat sini.. Rupa-rupanya dah masuk bulan ke-4. lagi 2 bulan setengah habis la..oyehhhh..suke-suke.. Tapikan report LI tak siap lagi ni. Minggu depan supervisor dari uni nak datang evaluate.. hu3.. cuak neh. mintak-mintak sv ku yang cantik menawan tu bagi markah banyak..

Ermmm..lagi satu yang buat aku pening kepala lagi 2 system tak siap lagi.. macam mana neh..kena rajin sikit ni.hu3..

semalam tenet lembab betol. sakit hati. tak boleh nak berjalan-jalan malam. kepada kawan-kawan yang singgah semalam, sakura dah melawat balik pagi ni..heheh..

ok stop dulu nak sambung buat keje ni..

5 comments:

╚► capital S hana ◄╗ said...

haish
tenet skunk asek slow je owh

kayown said...

To capital S hana :

tu la..tensen btol..hu3

akey87 said...

gudluck ahhh...

cemomoi said...

masa lebih tajam dari mata pedang, kalo tak potong dia selamba dek je potong kita siap gud bye lagik

Puan Julia said...

Hahaha.. nmpknya mcm stress... ambil air sembahyang dan buat 2 rakaat... insyaAllah ...cubalah!