Apr 13, 2010

kejar cepat !!

Hehe.. tajuk dekat atas xde kena-mengena dengan citer aku ni..Sekarang ni mode siapkan report LI. Tapi aku malas nak buat la..hu3..ada sapa-sapa nak tolong buatkan tak?? he3.. Aku ada masa 3 hari je lagi nak buat report ni..Ermmm sempat ker tak ni.. Tu la awal-awal tak nak buat!! hurmmm.. padan muka aku kan!!!

Hari isnin minggu depan supervisor dari uni dah nak datang. conform 19 April... hu3.. Lepas siapkan report ni nak g cari kedai untuk buat hard cover pulak.. dekat mana la aku nak cari neh..

ok la stop dulu nak g cari makan dengan Naomei... Naomei oh naomei...jom g makan..

p/s: kawan-kawan yang nak laptop free jom jln2 kat sini DenaiHati

13 comments:

cemomoi said...

ada kerja kalo ada gaji mari

cikTi said...

fnal year dh ek,.,.

cikti sem dpn baru wat fyp,.,
mcm mana la nnti.,.

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

yeyey, dapat click nuff..
hehe, gud luck 4 ur final year!!

kayown said...

to cemomoi :

btol2 klu da keje baru da duet :)

to cikTi:

ar2 dah final year..lps ni nk keje pulak,,he3.. gud luck for ur fyp :)

to elienz87:

thanks clik nuff sakura..n3 sakura clik nuff rumah awkpulak ek :)
thanks

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

muahahha, nuff tdow la plakkk
aish,, kecewa2

nasikputeh said...

alah, ngurat la supervisor tu..
kasi cair sikit.
dapat la markah berbunga2.
ekeke

zulkbo said...

salam..
moh kita gi makn kedai mamak
bukak 24 jam weh?

ZaCk said...

Nanti dah keje jgn wat camni tau..banyal lg nak siapkan..huhu

G luck!!

penaberkala said...

salam ziarah
selamat menyiapkan report

shameel Iskandar said...

Agi hidup agi ngalaban. Selagi hidup selagi itulah berjuang. Siapkan report satu kemestian. Nnt supervisor mengamuk sakan.

RaMa2UnGU said...

hoho..LI ek dia??bt yg terbaik ok..time ni la nk blaja lebih pasl cos kite tu...

n bt report tu selow22..yg penting update buku catatan harian tu je..nnt nk bt report senang sikit...

ol da best

kayown said...

to nasikputeh:

hak3..bagus idea 2..tp xnak la dah kawin..hak3

to zulkbo

salam bro..he3..jom3 zulkbo blanje :)

to Zack:

oke boss..xbuat dah lps ni !!! insaf

to shameel:

ermmm.. dah nak siap report. ptg ni dah nak print.oyehhh

to Rama2Ungu:

thanks 4 ur advice..nak kena update log book neh..

thanks semua..sakura cuba buat yang terbaik!!

kayown said...

to penaberkala:

thanks :)