May 26, 2010

Youth'10 di PWTC

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

Esok hari jumaat aka Hari Wesak. Selamat Hari Wesak. So kiranya esok cuti la kan!! Oyehhh bestnya minggu ni keje 4 hari je pastu cuti 3 hari..hehe..

Ermmm..nak bagitaw ni hari minggu ni ada program Youth'10 dekat PWTC. Ada sesiapa nak pergi tak?? Tiket free ni untuk program 3 hari 3 malam. macam-macam aktiviti ada..Kalau ada sesiapa berminat nak pergi clik sini untuk dapatkan pas percuma anda.. Tiket FREE



Lagi satu nak citer dekat korang aku dah boleh cashout kan youthsays..hehe..Bestnya!! akhirnya boleh jugak cashout..Tima kaseh la kepada kawan-kawan yang tolong support kempen-kempen dari youthsays ni.. Kalau ada sesiapa yang tak join lagi boleh la clik sini ye untuk daftar JOIN

p/s: lagi 3 minggu nak habis LI..cepatnya masa berlalu

11 comments:

ohmywtf said...

haha..i too old :-P

Aidi-Safuan said...

dah cashout kat youthsay? belanja la! :P

alkisah said...

nice blog...,,haha

mohd sasuke said...

salam...tensenya..lain tenet slow..T___T...sori ye tlis kat sini...shoutbox lmbat kuar...tensen!!!

cemomoi said...

aiseh dah terlebih umo nak join

can ili be akmal? said...

cash out duit youthsay bila sampai duit kita berapa ya?dah dapat kumpul RM10 br bole cash out?

MR Bang Miji said...

cam best jer..

wadud@duad said...

wow.. saya ada gak join Youth Says tuh, tapi nak wat camner ekh? ajau la sikit.. :p ekh3.. trimas :-)

salam kenal dari wadud@duad :-)

darkbatman said...

bestnyeeee

sweeTSour said...

pernah juga join, tapi dah lama xtgk..hehe

zameermus said...

best nyer dh bleh cashout...