May 3, 2010

First Buffered Earning

Assalamualaikum dan selamat tengah hari.

Yippee..sambil lompat-lompat. he3..suke sangat akhirnya Nuffnang telah memberikan kasih sayang kepada aku. Sudah sekian lama aku tunggu akhirnya Nuffnang dengan baik hati bagi my first buffered. Thanks Nuffnang.



Clik gambar untuk tumbesaran yang sempurna ^_^

Banyak tip-tips yang aku belajar semasa sesi terjah-menerjah blog ni antaranya dari sis dahlia. Blog sis dahlia memang banyak info tentang cara-cara nak upkan trafic korang dan banyak lagi tips yang best-best. Kalau nak taw kena la pergi terjah blog beliau.he3..

Blog uncle pon best. Banyak yang aku belajar yang paling latest tentang feedburner. Aku pernah dengar tapi tak taw kegunaan feedburner tu.lepas baca dari blog uncle barulah aku taw betapa pentingnya feedburner ni..hu3...

Ermm..sebenarnya banyak lagi blog-blog yang bagi info tentang cara-cara nak dapatkan buffered ni dan juga upkan trafic ni. Tapi kali ni aku senaraikan dua je dule ye..

oke stop bebel dulu nak pergi lunch ni...

19 comments:

~ ReD ~ said...

hehe...me too.br je dpt merasa buffered tu.jom sama2 chaiyok2:D

mie said...

bagus!!!
teruskan berblog...
by the way, mcm mana nak buat mcm blog ni??
bila klik gambar, xkluar page baru..
just mcm zoom plak
heheheh

Yatre Hayati said...

wah seronoknya.....keep up !!

LyNn HaMzAh said...

congrats...lynn pun br jer dapat merasa buffered earning...berterima kasih sungguh kat nuffnang...

DaHLia said...

erm dear, siyes meh??
tips2 ku berjaya menolong? alhamdulillah..

anyway, apa maksud targeted tu ek??
sis pun ada tu, tp xpernah lak nampak kuar kat blog...

xpernah2 ade targeted..konpius...

kacang said...

wah!.
chaiyok2.
=)

kayown said...

To Red:

hak3..best kan...chayok2!!

To mie:

thanks mie. ermm..tu ada add html kat widget. cuba masuk sini ada tutorial mcm mn nak buat
http://akuperasanbaek.blogspot.com/

To yatre:

thanks dear ^_^

kayown said...

To LyNn:

thanks. tu la jom kita usaha lagi :)

To sis Dahlia:

yup memang banyak membatu.he3 thanks sis.

hu3..sakura lagi la xpaham first time dpt buffered..he3

to kacang:

thanks :)

berieyza said...

congrates :)

eynda said...

Tahniah!! :-)

kayown said...

to barieya and eynda:

thanks :)

zulkbo said...

salam..
tahniah
dah riban
jangan lupa
belanja..
la la la

.s.o.f.i.a. said...

nak blajar gak.... tapi dah ngantuk... so i follow u, esok i terjah blog dahlia....

(padahal tadi dah singgah... tak sempat baca, bongok toi!!)

Miz Kadiah said...

wah.. best la awak.. saya pun nak gak la belajar ni.. hehehe

sarah shafie said...

best je dpt buffered, bila nk dpt n?

sugar2 kapas strawberry said...

waaa....berusaha lg !

kayown said...

to zulkbo:

salam. thanks bro. insyallah satu hari nanti..he3

to sofia and Miz kadiah:

he3..jom blajar sama2

to sarah:

insyaallah mesti dpt jugak 1 hari n3

to sugar2 kapas strawberry:

thanks ^_^

Ms MPC here:D said...

ape lagi..jomla open table...(tibe2 nyampuk) wahahha

NICK IRFAN said...

mcm mne nk dpt buffered earning ek??