May 29, 2010

Flushies Giveaway

Assalamualaikum.

Tadi masa tengah blogwalking jumpe satu giveaway best dari selipar jepun. Cuba tengok gambar jat bawah tu..best tak hadiah yang selipar jepun bagi?? Dah lama aku teringin nak plushies ni..comel sangat!! kalau ada kawan-kawan yang berminat nak join giveaway ni, jom kita terjah rumah selipar jepun ^_^



p/s:Esok nak pergi Youth'10 lagi.Oyeahh..Hari jumaat hari tu dah pergi. Rasa teruja sangat jumpe Dato' Siti dengan Noh..hahha..Jom ramai-ramai kita g PWTC esok

14 comments:

sizukaDeboss said...

wah comelnye:)

wadud@duad said...

tu petan da beliau menyuruh anda untuk pakai selipar jepun la.. hehehehe..

Ery Farieha said...

hohoho
gi lagi ek?
dengan neeq la tu ekk?

Aidi-Safuan said...

dapat jumpa tak dato siti? :)

syue said...

plushie memang comel ohh <333

kayown said...

To sizuka:

heheh..best2 ^_^

to wadud:

hahah..selipar jepun ade je bawah meja tu..pkai bil perlu jek..hehhe

to ery:

heheh...ar2 g lagi..mesti la dgn Neeq sp lagi yg nk teman..hu3

to aidi:

mesti la dpt jmpe Dato siti siap bergambar lagi..haha jgn jeles taw ^_^

yoro okino said...

kirim salam kat noh bucuk i..huhuh~~

wanzi said...

ade ke selipar jepun cam tu.... tak pernah tgk....

Wanie said...

comey sih..:)

✿nenek moden✿ said...

wah..comelnyee...hehehe
kalau menang bagi dekat sy jelar ek..hehe

Nur Su'aidah said...

comel!!!!

nas said...

sukenyer...ahaha...ak ade slipar jamban je...

kayown said...

to syue:

ar comei kan..geram betol

to yoro:

hu3 xnak die dah ada mizz nina..haha

to wanzi

tu bukan selipar jepun la wanzi..hu3

kayown said...

ti wanie n suaidah:

haha..memang comel..mcm tuan die jugak

to nenek moden

waaa..x boleh2..haha tu pun kalau dpt..

to nas

haha..aku pun selipar tu jek ada..