May 31, 2010

Tag + Award

Assalamualaikum. Hari ni aku nak bayar hutang tag..hu3..sorry lambat sikit..First tag dari Adah, Seni Itu Indah dan Captain88
. Thanks Adah and seni itu indah dan captainn88 sudi tag sakura..


Soalan yg perlu dijawab.

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
Nak kena siapkan system..hu3..

2. Apakah nama samaran you all ?
Sakura

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
Allah & Rasul,Family and my frenz

4. Panggilan untuk sidia .
Si dia?? sape tu??

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa .
Kucing comei..heheh

6. Blog mana yang you all suka visit ?
blog yang selalu ziarah aku...

7. Tag kan kepada 15 blogger you all .
jap ye tengok kat bawah

Ni lagi satu tag dariTTT. Thanks TTT sudi bagi award ni ^_^



Aku nak turunkan award ni kat2 pakar2 blogwalking ..Yang selalu terjah rumah aku yang tak seberapa ni..antaranya...

Kepada kawan-kawan yang ditag boleh pilih nak buat yang mana satu..kalau nak buat dua2 pun boleh juga..heheh
caliph
Minie
snow white
cik qiqi
Apek
Adda

8 comments:

kenwooi said...

nice tag =)

Penulis Seni said...

hai, sakura, wat sistem pe? study programming ke?

wadud@duad said...

wa.. lawa2.. wadud nak gak tapak kaki tuh, sempoi la..hehehe...

eh bleh ekh ajau?? hehe time kasih..:p tapi camne nak berhubung nieh..hohohoho... susah ke nak blaja? x perlu amik kursus kan? x perlu bayar kan?? :-)

+akufobia+ said...

nah kucing.

caliph shuriken said...

arigatou sakura..
sy buat nti ek ^^

kayown said...

to kenwooi

thnaks :)

to akufobia:

hehe..comel tak kucing tu??

to caliph

ok beres

Abu Luqman said...

orang kampung nak bagi award boleh

Aidi-Safuan said...

aidi-safuan xde kena tag? okay sedih! :(