May 23, 2010

Big Fish Moment with Pizza Hut

Assalamualaikum dan selamat petang.

Best tak cuti hujung minggu korang? Mesti ada yang balik kampung, dating, ker keluar jalan-jalan macam aku je??..apa-apa pun kita mesti gunakan cuti hujung minggu kita sebaik-baiknya..hahha..poyo betol.. Jom jalan-jalan cari Pizza !!!



Sebenarnya sejak iklan pizza ikan tu melekat di blog aku beberapa minggu yang lalu, tiap-tiap hari tengok iklan tu..teringin pulak nak mencuba.. So hari minggu hari tu aku pun ajak la member-member aku pergi makan Pizza ikan tu.. Tempat yang dituju Pizza di Alamanda Putrajaya. Jauh betol aku mencari pizza ikan ni...hehe..akhirnya sampai juga ^_^ . Clik gambar untuk tumbesaran yang sempurna.


Naik ERL ke Putrajaya. Ikan tak sempat nak pancing pergi beli kat pasar je..hehhe


Jauh betol perjalanan..Akhirnya selamat sampai ke Pizza.Terus tengok menu..hehe


Posing depan cermin before order..tu yang nampak gegar..hahaha


Ooppss..nampak sangat tak sabar nak makan..


Ermm..nape aku tak de masa ni...


Oyehhh!!! Pizza Ikan dah sampai..Sedapnya!!


Nyum-nyum !!!


Pizza ikan yang banyak dengan Cheese ^_^


Time to eat..Jemput makan semua..hehe


Berbaloi perjalan yang jauh untuk mencari sesuap pizza..lalala


Khusyuk betol kalau makan..tak pandang lain dah..


Tengok pizza dah tinggal separuh


Budak tak cukup kasih-sayang nak manja-manja.. Tengok muka orang suapkan..Muka tak puas hati..tapi aku taw die ikhlas..hehe


Dah habis makan..kenyang sudah


Nak balik dah..posing sini dulu sebelum balik..hehe


Bergambar sebelum balik..Bye-bye pizza nanti kitorang datang la ek!!

Kepada kawan-kawan yang tak try lagi Pizza Ikan ni..Jom la try!! Memang BEST.. Rugi kalau tak try.. kalau nak syok lagi pergi la dengan family atau kawan-kawan korang. kalau pergi sorang-sorang mana best kan.. Makan Pizza Ikan bersama-sama kawan-kawan aku adalah antara detik-detik paling manis dalam hidup aku.hehe..ok adios

29 comments:

ohmywtf said...

good luck! :-)

NichKhun said...

fuyyoo.. makan pizza.. uwaaa tibe2 ase nak makan lagi.. hehehe

Blog AkuShahim said...

tgk jer pizza,perot rasa lapar lak :)

wunny said...

ahaaa
cam best!
smalam pon baru pergi pizzahut! ^_^

Himmat Singh said...

pizza ni memng best! :)

sweeTSour said...

nengok mcm sedp je pizza ni...

GUDLUCK!!!!

BezBuddy said...

sedap x?aritu nk mkn tp tkt xsedp...hehe

SheY PuLL said...

mkn pizza x ajak ek..:)

sugar2 kapas strawberry said...

u make me hungry..huhu ;(

Lelord said...

huhuhu dh cuba dh tapi x kena ngan tekak. Suke yg biasa

kayown said...

to NichKhun:

hehehe..n3 b4 balik kita mkn lgi sekali k ^_^

to ohmywtf:

thanks ohmywtf =)

to Shahim:

heheh..taw xpe..terliur je tgk

to wunny:

Pizza ikan memang best bnyak cheese..suke2

kayown said...

to Himmat:

betol tu himmat sedap kan!!

to sweetSour:

ar2 pizza tu memang sedap..thanks =)

to bezBuddy:

mesti la sedap bezBuddy..n3 jgn lupa try taw..

Ogy said...

mmg sedapkan...hehe

mirachantek said...

pizza udang dulu sedap la. pizza ikan ni kureng sikit la.. bagi aku la kan, tastebuds masing2 lain : )

Atif Hafiz said...

tetiba jek perut berbunyik....tengok piza dia di pagi hari ni....huhu..

caliph shuriken said...

jauhnyer travel cari cinta.. eh silap cari pizza :p

Atif Hafiz said...

nyum..nyum....pagi2 ni asal bka blog je sume nampak makanan...huhu...cam tau2 jerr aku ni lapo bebenor...

Abu Luqman said...

abu luqman jarang makan Pizza ..makan murtabak je..

SwEetForEst said...

ohoooo..sedapnyeee....

^___^

theeggyolks said...

i've joined too!! good luck :D

Stargone said...

Wah!! ni rupanya aktiviti korang erk.. makan pizza tak ajak aku.. huh!!

Sedap pizza tu.. nak gak!! nak nak nak!! nak pizza sekali dengan semua gadis-gadis tersebut.. cukup 4 orang. hahahaha!

Aidi-Safuan said...

4 orang share 1 pizza tuh je? cukup ke? :P

+akufobia+ said...

kalau free mesti sangat best.haha.

Mis Erika said...

wah2 bes la..sdap!!:)

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ muka2 bahagia dapat makan pizza ikan. pizza tu sedap ke best? hahaha..

kayown said...

to Ogy:

ar2 memang sedap..kalau da org belanja lagi best..hehe

to mirachantek:

pernah jugak makan pizza udang..tp dah lupa la rasa dia mcm mn..lalala

to caliph:

haha..cari cinta...

to Atif:

hahah sm la kalau tgk makanan mesti rasa lapar

kayown said...

to Abu Luqman:

sedapnya murtabak..lama xmkn..hu3

to sweetForest:

ohoooo..memang sedap ^_^

to theeggyolks:

gud luck for u too ^_^

to Stargone:

tu la ko aku ajak hari tu jual mahal..hahha kan dah kena tinggal

semua gadis2 tu dah berpunya kecuali Naomei..haha

kayown said...

ti aidi:

hehe..sebenarnya ada lagi side dish..tp entry ni khas citer pasal pizza ikan jew..hehe

to akufobia:

haha..betol2 aku sokong tu..makanan free memang best !!

to miss erika:

memang best :)

to Asada:

hahha..mesti la bahagia dapat makan...

ermmm..sedap kot..eh best la..hehe

Stargone said...

adeh!! melepas la aku nak kawen 4 orang sekaligus. wahahaha!! (gurau je okey?)

Na0mei yang mana satu? aku tak pernah tengok gambar dia dengan jelas. yang buat muka tak puas hati tu erk? hahaha!! garang seh!! takotnye.. dah la aku suka buat dia naik angin.. kang aku lak kena pijak perut dengan dia. larikk!!