May 3, 2010

Beautiful Blogger Award

Assalamualaikum dan selamat malam.

Malam ni mood nak bayar hutang tag. hu3.. Terima kasih kepada maheyra and captain88 and puput and susue and saiedah and ikeen kerana sudi bagi award ni dekat aku. Thanks ye korang ^_^.
* update sikit. dapat award ni lagi dari sera n linda musee and kamaryeah..thanks ya..sakura edit sini saja ye ^_^

1. buat n3 ttg award cantik nie ( DONE )

2. copy badge Beautiful Blogger Award ( DONE )

3. say THANK YOU and LINK BACK kepada pemberi award pd entri anda ( DONE)

4. senaraikan 15 penerima blogger award seterusnya (DONE )
7 org jelah..15 banyak sangat..hu3

-Bie
-aishah
-D.I.H
-Iza
-Adda
-irahehe
-Nadia Dizarch
-rainbow

10 comments:

Saiedah Syamielah said...

same2,,walaupun gambar award ni same kan,,tapi dah ramai tuan/pemilik kepada gambar ni kan,,^^,,

Nadia Dizarch said...

hehehehe..thank you!!

cheeky caca :) said...

xprnh dpt award . ( ayat sdeyh :(

cane ek law nak bg award kt org if kter xpnh dpt award ?

leh ke kter juz copy paste award , n bg kt org ?

m a h e y r a said...

huhaa sume beautiful laa :)

kayown said...

to saiedah:

ar2 betol tu dah ramai pemilik gamabr ni ^_^

to nadia:

u're welcome dear :)

to cheeky:

yer ker.. k sakura tag cheeky sm ye..n3 jawab taw!!

soalan2 tu xtaw nk jawab mcm mn sbb kita pon baru lagi ni..hu3

to mahaeyra:

he3..so beautiful

Iza said...

Thanks.....
dah selamat buat n3

grecek said...

oke lah kalo begitu...

cheeky caca :) said...

macehh :)

captain88 said...

tahniah for the award..

Cik Lya said...

nak award jugak. heee :P