May 5, 2010

Cherry Blossom yang Cantik

Assalamualaikum dan selamat petang.

Hari ni just nak kongsi gambar-gambar je dengan korang. Gambar ni aku import dari London taw..jauh tak..he3. Ermm..sebenarnya ni gambar dari blog Long hafiz. Aku dah mintak kebenaran dari die untuk ambik bebererapan keping gambar dari blog die. Gambar ape yang menarik hati aku tu ye?? Hurmm.. jom kita usha kat bawah ni. Klik setiap gambar untuk tumbesaran yang sempurna k.







Ni la gambar pokok SAKURA. Cantik kan. Hurmm bila la dapat jumpe pokok SAKURA face 2 face..heheh..

26 comments:

unniesya said...

cantiknya pokok sakura..
msti sakura pon secantik pokok sakura..hehe

kayown said...

To unni:

pokok sakura memang cantik..tp sakura xcantik pon..he3..

dotblogspotdotkom said...

macam gula² kapa la plak gayanye..huhuhuh

Sarabat said...

kalau lu tangkap gambar gua tengah santai kat bawah pokok tu pun mesti cantek!! wakakaka

MiSs TOrA said...

bila la nk leh pegang bunga ni ye hehe

LUKISAN PENA said...

baru tengok pokok sakura...
kalau tanam kat sini boleh ker..

sory cik sakura sudah terkena tag...jawab jer..kalau tak nak ..pun jawab jugak..

Syuzana said...

sakura....i love sakura...nick name saya masa wat system pun sakura gak...sebab kartun jepun nama sakura yg comel dan bunga sakura yg indah..

jepun..tunggu syu kumpul duit byk2 nak g jepun tgk bunga sakura :)

captain88 said...

Sekuntum Bunga Sakura Di Gurun Sahara...

Mis Erika said...

wah..bila la berpeluang ke london ni..huu :)

mahira oya said...

i like sakura flowers..bunga2 berguguran gitu..

Nashays said...

nak..nak..saya nak guling2 kat bawah pokok tu :)

zulkbo said...

SALAM..
bunga sakura memang cantik
tapi harum tak??
tak biasa cium..

noor afzan said...

cantik..
entah bila dapat tgk real..

yaya said...

erm cantik nye.. bile duduk bawah pokok ape2 je i akan bayang kan mcm bawah pokok sakura. lagi2 bile daun/bunga jatuh ke atas i.. hepi sangat..

KAKNORLI said...

Salam...ehm...ni rupa bunga SAKURA ye!! kt London erk..On 19may kak Norli pun nk p London gak.NNti akak snap photo kt bawah pokok Sakura..leh update kt blog akak..Nice blog..

cemomoi said...

canti pokok tu.. orang dia pon cantik jugak

kayown said...

to dotblogspotdotcom:

yer ker..he3

to sarabat:

ha3..lu g la duduk bawah pokok tu..nanti wa tlg amik gmbar lu cantik2..he3

to miss tora:

tu la bila la nak pegang..teringin sangat..

to lukisan pena:

he3..sakura pon xtaw..klu la boleh tanam nak juga la tanam kat depan rumah ..lalala

kayown said...

to syuzana:

owhh..ye ker..he3..sy pon nk g sana jugak n3 nak g roger2 k ^_^

to captain88:

mn da bungan sakura di gurun sahara..hak3

to miss erika:

kumpul duet banyak2.. n3 ajak sakura sm taw ^_^

to mahira:

sy pon suke jugak..he3

kayown said...

to Nashays

jom guling sama2..hehe

to zulkbo:

salam bro. he3..xtaw la wangi ker tak..sakura pon xpernah cium ^_^

to noor afzan:

tu la bila dpt peluang ye..

to yaya:

hehe... bestkan kalu duduk bawah pokok pas2 da daun2 yg gugur..

to kaknorli:

waa..bestnya akak. n3 bawak balik utk sakura sm ye ^_^

to cemomoi:

pokok sakura memang cantik tp sakura x cantik pon ^_^

♥ wanur idha ♥ said...

cantiknye bunge sakura ni..dri skolah lgik tringin nak gi jepun sbb nak gi tgk bunge sakura..duk bwh pokok sakura time bunge die bguguran..romatiknye..jom cik sakura kite gi \^_^/

euljapanese Blog said...

saya suka banget SAKURA.....

Leelee said...

cantek cantek cantek !
((=

Mia Liana said...

so sweet...

lovelylady said...

pokok ni ade bnyk kt penang, dkt2 dgn opis akak..mmg lawa..slalu pengantin bgambor kt ctu

shahdiana said...

sejuk je mata memandang pokok bunga sakura tu...letak depan umah satu mesti best kan????

caliph shuriken said...

mmg cntik bunga sakura ni..
planning nk honeymoon kt jepun, wktu musim sakura dlm bulan feb, mac & april cmtu ^^