May 7, 2010

Sebiru Hari Ini

Assalamualaikum dan selamat petang.

Oyehh esok dah hari minggu. Hari yang ditunggu-tunggu. Ada orang tu asyik membilang hari bila nak sampai hari minggu. NeeQ Ngah sok dah hari minggu!!! hehe..Bestnya nak keluar jumpe dengan my friends. Nanti dah habis LI dah susah nak jumpe dorang.hu3..

Untukmu sahabat..Jom layan lagu ni jap.



kat bawah lirik lagu ni

Sebiru Hari Ini
Birunya Bagai Langit Terang Benderang
Sebiru Hari Kita Bersama Disini

Seindah Hari Ini
Indahnya Bak Permadani Taman Surga
Seindah Hati Kita Walau Kita Kan Berpisah

Bukankah Hati Kita Telah Lama Menyatu
Dalam Tali Kisah Persahabatan Ilahi
Pegang Erat Tangan Kita Terakhir Kalinya
Hapus Air Mata Meski Kita Kan Berpisah

Selamat Jalan Teman
Tetaplah Berjuang
Semoga Kita Bertemu Kembali
Kenang Masa Indah Kita Sebiru Hari Ini

14 comments:

NichKhun said...

hahahaha ermm oyeahh !!! sabtu ahad kite kua meronggeng.. heehehe ehmm ! hahahaa

::ienafazlyna:: said...

lar..ingatkan nak ckp hari nie ramai pakai baju biru..hehhehe

jom tgk sape paling suka mengomen kat sini
http://nurfazlynamarlyssa.blogspot.com

LUKISAN PENA said...

kumpulan ni dari indon kan...best sebiru hari ini..

lagu diorang muhasabah cinta pun best..try search kat youtube..

Nur Hawa Mohd Zin said...

suka sgt lirik ni..saya amik blh?

Nuraisyyah said...

sakura --> sila ambil ur sunshine blogger award di blog aisya k..btw, tahniah..!! hahak :)

Stargone said...

Nak nak!! nak ikut gak korang gi meronggeng sama-sama.. eh!! meronggeng tu apa ye?

nanad said...

fuhh..sungguh bilue.. ;D

Long Haffiz Long Hassan said...

lagu nie mmg favret sy sejak bertahun dlu..heheh

kaizen said...

waaa.. lagu2 petang2 ahaks~

enjoy...

Chaoi said...

sehelai baldu biru...ops silap...
sebiru hari ini...

Aidi-Safuan said...

haha..konfem ke da LI nanti susah nak jumpe? :P

darkbatman said...

layan lagu jomm...

AiSyAh HuMaIrAh said...

Student poli ke ni?? Ape2pun selamat berLI.. Jom singgah blog saya
http://muallimah86.blogspot.com/

+akufobia+ said...

da lama tak dengar lagu ni.rindu.sob.