May 17, 2010

Jom CashOut Nuffnang

Assalamualaikum dan selamat petang.

Hari ni first time aku nak cash out Nuffnang selepas dua bulan aku berblogging. Excited tak sabar rasa nak dapat cek dari Nuffnang!!heheh.. Duit terkumpul tu tak ada la banyak sangat cukup-cukup la nak buat beli topup masa menganggur nanti..


Clik untuk tumbesaran yang sempurna

Cuba tengok dah RM0.00 kan. Lepas ni kena usaha lagi supaya tabung aku ni bertanbah lagi. Harap-harap buffered earning yang tengah berjalan tu dapat tambahkan amount tabung aku ni.

50 comments:

ohmywtf said...

congratulations!

The Blogger (63672674) said...

Your first time cashing out? it may take 2 months before you get your cheque.
Meoramri

M a W a D D a H said...

yea..yea..nanti sakura leh belanja adah...hehehe

Si Kenit said...

ahaha
buat suspen je
hahaha =D

Jantan Keparat said...

mau sikit!!!!

kitatauke said...

perghh...mantap..dah dpt hasil...tahniah...

syafawani said...

congrats2..hehe:)
kena la tlg wani plak pasni..hihi

kitatauke said...

2bulan dah bole cashout???mmg hebat la...i follow...:)

sugar2 kapas strawberry said...

wow bestny... ;)
sy ni xtaw la bila lg..huhu

Cheqna said...

waah..tahniah lah ye...ni mesti all out ber "blogging"..

kena minta tunjuk ajar nih..hehe..

:-)

kayown said...

to ohmywtf:

thannks ^_^

to the blogger:

yes this is my first time time cashout. so excited. thanks 4 ur info

to Mawaddah:

heheh..ye la tu..ntah2 adah lagi bnyak cashout..hehe

to sikenit:

hehhe..suspen ker??

kayown said...

to jantan keparat:

uitss..mana boleh..he3..insyaallah klu da rezeki lebih n3 sakura kongsi ye ^_^

to kitatauke:

mana ada mntap..tgh belajar lagi ni..thanks :)

to syafawani:

thanks ddear. insyaallah kita saling tlg menolong

to sugar2kapasStrawberry:

insyaallah n3 mesti bleh cashout..ker tgh kumpul duet bnyk2 baru nak cash out ni??ekeke

to cheqna:

thanks cheqna..mana ada biase2 je..

~Bloggerina~ said...

waaa..2bln je dah dpt cash-out? pls share eh cmne leh dpt earnings tu.2bln asek BW manual je ke,or ade blaja teknik2 tertentu?z

MissXYZ said...

congrate...

Chaon Cornerz said...

wah.. dah cash out.. ramai dah beratur nak dapat banje tue.. hahha..

knowg said...

wuyoo 2 bulan dah dpt cashout! hebat! ;)

wadud@duad said...

dia transfer kat paypal ker?huhu best la 2 bulan jer.. ? :-p

MX said...

wowww....congrats...

noor afzan said...

uu..berblogging 2 bula ndah ada buffered earning..
hebat2..

zulkbo said...

salam..
tahniah
setidaknya
bermenafaat juga
dalam berblogging ni

CiK QiQi said...

hurmm..kalo cik qiqi alamatnye mmg lmbt lg la...wawawa

Mia Liana said...

hmmm takkan xde tipss... nak jugak...

kayown said...

to Bloggerina:

sakura bw manual je..xde pon teknik luar biasa..sakura pon msh belajar lgi..insyaallah n3 sakura share tips nk dpt BE ni ^_^

to MissXYZ:

thanks MissXYZ :)

to chaon:

hahaha..msti chaon dok barisan paling depan kan?? lalala

kayown said...

to knowg:

mana da knowg..biase2 je..

to wadud:

nanti nuffnang hantar cek kat rumah

to mx:

thankQ mx :)

to noorafzan:

sakura baru mula dpt BE 2 mggu lps..alhamdulillah

kayown said...

to zulkbo:

salam zulkbo. betol tu..ada jugak manfaat blogging ni dr buang masa x tentu hala..

to cikQiqi:

xpe pelan2 nanti boleh cash out banyak2 kan..

Lelord said...

bestnya...ajar la sy budak baru blaja

Aidi-Safuan said...

banyaknyer buffered earning. wajib belanja aidi-safuan nih. :P

encik tikus said...

Uish? Baru 2 bulan,meh lee kongsikan rahsia bersama,miahaha :D

kitatauke said...

encik tikus:setuju..share la tips tuan tanah...macam mane 2bulan dah tuai hasil....:)

CheQ PP JoY said...

byknye metered earning kamu..nape fy skit je y ada?

si para para said...

waaa bagusnya...baru dua bulan dah dapat duit..er bila nk belanja ni..,hehe

uncle said...

tahniah dari uncle..hihi moga saguhati ini akan memberi semangat untuk tuan punya blog menghasilkan coretan dan menambah kenalan dengan lebih bersemangat selepas ini hihihihi (ayat bodek nak sruh belanjer hahaha)

eLQirani BizZ said...

best nye.. disebabkan best, siap following u.. meh tgk my promotion~
leh dapat topup murah gitu =D

SyidaMislan said...

kita serupa...

Stargone said...

Jangan lupa belanja ai tengok wayang nanti yer.. :P

tehr said...

nanti 2 bulan... bgtau la nak belanja makan kat mana.

Nur -al- Ain said...

tahniah sakura.. byk BE.. bestnyeee

lovelylady said...

congrats anyway, mine..still counting...until..dunno when..hehehe..the time will come 4 sure, insyaAllah.. ;)

asiaticaherb said...

tak cukup lagi nak cash out la..lalallalalal

Ah Moy said...

kenapa dpd tahun lopeh sampai sekarang--xder pon ah moy dapat buffered earnings..kenapa ek?? ni yang kecewa ni ngan nuffy

NiZaM Limited said...

wahhh..mau cash out jgk.
orang kata kalo dah bleh cash out tu cepat2 kan..utk precaution tbe2 kena black list ke. sia2 je sume collection tu kan..erkk..

PUPUT said...

bestnyer...sy baru dpt singgit..hahaha...^_^

Raybond said...

wah.. jelesnya.. =)

kayown said...

to Lelalord:

nak ajap ape ye lela..tips ker?

to aidi:

mn da banyak pon..rezeki dr nuffnang..haha xnank blanje aide..lallala

to encik tikus n kitatauke:

insyaallah nanti bila free sikit sakura share tips k..sekarang ni sibuk sikit la nak siapkan system..

kayown said...

to CheqPP Joy:

tu bkn metered earning la syg..baru BE..xtaw bila nak jadi ME

to si para-para:

hahha..blanje..tunggu cek smpai rumah dlu..entah bila la cek tu ak smpai..

to uncle:

thanks uncle..kau la sumber inspirasiku..(bodek balik)..hahahh

to elQirani:

thanks sudi folow sakura.nanti sakura g melawat rumah awk k :)

to syida:

hi syida..apa yg serupa??confius

kayown said...

to stargone:

hahha..nak tgk wayang kat mn??

to tehr:

hehehe..aduh kena blaje lagi sorang..hu3

to ain:

thanks ain :)

to lovelylady:

thank Q.. insyaallah one day the time will come ^_^

to asia:

nanti cukup la tu..dah cashout blanje sakura taw!!

caliph shuriken said...

congratz ^^
kna tggu 2 months bru dpt cmni ka?! sy bru start this month.. hmm, lmbt lagi ar tu :p

911 said...

congratulation.. mesti banyak kan?..

+akufobia+ said...

yeaa.poket da bocor.untuk diisi kembali.

Tn.Punya said...

bila tarikh sesuai untuk cash out ni..