Aug 1, 2010

Aku Yang Bosan..

Assalamualaikum semua..

Hari ni hari Ahad bersamaan 1 Ogos. Cepatnya masa berlalu.Lagi 10 hari dah nak puasa pulak..lepas tu raya. Oyehhh.. tak sabarnya nak tunggu raya!!! banyak perancangan lepas raya neh. Walau macam mana pon lepas raya ni aku kena dapatkan keje jugak.

Curi-curi amek gambar kat library ^_^

Disebabkan kesengalan berokband aka lembab macam siput... aku beralih arah jap hari ni. Pergi online dekat library.Laju beb free pulak tu..hehehe..lain kali buleh datang lagi ni. tapi keseronokan aku jap je la sebab bateri dah habis..huhu sedey.. lain kali nak datang kena pastikan semua perlalatan cukup..hahaha

ok bye nak g layan citer korea pulak..hehehe

6 comments:

NichKhun said...

kay own !!!
smoga dipermudahkan kerje..
insyaallah amin ~
hehehehehe tak sabar nak menunggu awak.. hehehe

sugar2 kapas strawberry said...

broadband mmg.sengal je lebey

sizukaDeboss said...

lyn cite korea?cite ape tu?:)

kayown said...

To NichKhun:
time kaseh awak..amin~~ semoga dipermudahkan semua kerja yang kita nak buat.. tak sabar jugak nak jumpe awak.. hehhehe

kayown said...

To sugar2kapas strawberry:

huhu..memang pon sangat sengal.. ikot suke hati die je bila nak ok ker x...huhu

to Sizuka:

skrang ni tengah layan variety show je.. we got married dgn invisible youth ^_^

tatia said...

la... libry kt as k dear!! hikhik