Aug 1, 2010

Aku dan MyVi Limited Edition

Assalamualaikum semua.

Hari ni just nak update citer weekend hari tu.. Aku keluar dengan member-member sekolah. Lama jugak la tak jumpe dorang. Last jumpe raya tahun lepas. Ye la kan masing-masing sibuk raye je la yang boleh jumpe. Kalau dah jumpe tu macam-macam citer, gosip la keluar kan..

Sebab utamanya kitorang keluar..Jalan-jalan naik kete baru..hehehhe.. memang pink betol kete kawan aku ni. Dalam kete pon ada corak bunga-bunga dan seat juga kaler pink..sangat sesuai untuk perempuan. Siapa-siapa yang suke kaler pink ni..sila la beli keta ni ok.heheheh

19 comments:

Ery Farieha said...

ingat kete kayown
ehehehe

tiefazatie said...

aaahhH!!!!best gle dpt keta pink..huhu..ifa xmampu..kena keje dulu..huhu

Miss Izah Mohamed said...

wah.. i like!

Peri PiA said...

ctknya ..xdpt nak beli uhuk2

Sky8Men said...

wah..cntik...nk cri jgk la myvi pink ni 1..hahaha

sizukaDeboss said...

wahhhh bestnye.agak2 nnti ada kuar lg tak kete nih?nakkkkkkkkkkk~

hentakbelipat said...

ala nk tgk design dalam die...dgr miah bunge2 yeke?

abad said...

wahhhhhhhhhhhhh........bgs2..dah dpt mybe LE......nak tumpang ronda2

abad said...

mmg cantik....utk awek jea....

abad said...

mmg cun cik adik manis

zalin said...

waaa..cantiknye kete dia..hihi..

Mujahid Cinta said...

Mobil yang cantik dengan wanita yang cantik pula. Nice blog n nice articles too ! Follow me n visit back cute... ^_*

Rapatkan barisan, Jalin silaturrohim dan perkuat persaudaraan !

GaDis CoMeL said...

myvi pink, striking btl kaler.. jeles.. huhuh..

tia said...

beshnyeee!!!
sedey tak dapat kete nehh!
da laa limitedd!

cuz said...

terbaik la warne pink..hehe myvi SE mnjadi idaman ku..ahakz..

Vin Tsen Gan said...

Wow, I have to admit, a pink MyVi sure look adorable! =D

Stargone said...

saya tak suka kaler pink.. tapi saya suka kat awek yang suka kaler pink. :D

nazrin yen said...

mesti cantex dalam 2 kan2..

Aril Lanang said...

nak ikut..nak tumpang