Aug 5, 2010

Epilog Syurga Cinta- Slot Akasia TV3

Assalamualaikum semua.

Sape tengok citer Epilog Syurga Cinta angkat tangan cepat !!! hehehehe.. Ada satu sebab yang menyebabkan aku mula tengok citer ni.. Sebab adik Mia Sara Nasuha..Comei kan Mia ni..kecik-kecik dah pandai berlakon. kalau la jadik adek aku..hehehehe..

Drama ni mula ditayangkan pada 2 Ogos 2010 iaitu pada hari isnin. Hari ni dah masuk episod ke-4. Watak-watak utama dalam drama ni terdiri daripada Zizan Nin, Fida dan juga adik Mia Sara Nasuha. Jom kita tengok watak-watak utama Epilog Syurga Cinta ni.

Mia Sara dengan heroin citer ni Fida. Dua-dua comei kan.

Ni pulak gambar hero citer ni Zizan Nin bersama Mia Sara

p/s : bosannya hari ni.. tak de sape-sape ker nak ajak kuar jalan-jalan...
p/s: jangan lupa tengok citer ni taw petang ni..hehehhe

13 comments:

Sollehahn Maximus said...

haha..Max pon tgok citer ni sebab ada Mia Sara...kiut miut!!

MiYOKO TACHIBANA said...

comelnye adek mia....

tgk2 cite niii...sbb ade mia laaa...:)

sizukaDeboss said...

hoho dekat tv3 pnye website msti ada kan?kne tgok nih:D

.s.o.f.i.a. said...

aku layan citer nie sebab mia comel macam aku...... he he....

Halen said...

best ke citer ni mcm makin ramai plk yg tgk skang ni. x dpt nk tgk lorr sbb clash dgn benci bilang cinta hehe

Nashays said...

tengok jugak...mungik aje mulut si mia sara tu kalu bcakap

noor afzan said...

mia sara ni sangat cute la..
besar sok macam bidadari agaknya.

Tomato Gurl's Life said...

cik tom suke2!!!smbl angkat tgn..hehe..suke cite ni sb ade adik mia..cumil~

TTT said...

xtengoook uwaaa
cantek fida tu :D

hps said...

nice info here, thnx for come to my blog, i flow you, flow back please..thnx

@ien_R@z said...

nak tengok.. tp tak sempat.. huwaaa..



tapi.. best tak citer nie?? hehe

Putera Izuan said...

saya x tgk pun...ruginya..kerja balik da abis citer tu... >(

Cha'on said...

aritu ade tgk cite nie.. comey je mia tue kan.. hahha..