Jun 8, 2010

Surprised Kitty

Assalamualaikum dan selamat petang.

Mengantuknya petang-petang macam ni.. Mesti korang tengah minum petang kan sekarang ataupun tengah bersiap-siap untuk balik rumah lepas keje.. Sambil-sambil tu jom kita layan video kucing comei kat bawah ni.. haha cute betol kalau la aku ada sekor macam tu hari-hari aku nak sakat die..hehe



Hujung minggu ni nak balik kampung + nak pergi kenduri kawan aku aka roomate aku..dah nak kawin kawan aku ni.hehe bestnya tak sabar nak balik. Rindu nak kacau kucing-kucing aku kat rumah tu..bersedia lah wahai kucing-kucing ku sayang..hahaha..gelak jahat ^_^

p/s: malam ni nak g makan Flaming..Oyehhh !!!

20 comments:

jfook said...

Seronoknya balik kampung! LOL

Candy Dandy said...

wahh kucing !

wadud@duad said...

balik2 terus main kucing..?? hahaha.. lawak tol..:p

emm.. nak join x blogwalking software?? wadud ngah carik orang :) free jer..


http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/blogtrack-aka-blogwalking-software.html

harap join la ekh :) hehehe

Hasrol Nizam said...

comel je kucing tu terkejut..haha

+akufobia+ said...

ngaa.latih kucing tu buang sampah merata.

SwEetForEst said...

comeiii...

^__^

NichKhun said...

mane nye citer pasal flamming?
hehehhe

Mohd Hafiz said...

kakak aku paling takut dgn kuching.. hehehe.. x tau nape.. perempuan suke kucing tapi x suka pegang kucing..

Nur Hidayah Yahya said...

Wah!!!!sakura makan Flaming tak ajak!!!!!mesti nikon suh pi senyap2 kan???

Izyan Nadiah said...

omg..baby so cute >_<
yan ade 11 eko meaw :D

balqis said...

adeh, tersenyum sendiri bile tengok ni.
hahaha, kesian kucin tu. terkejut dia, siap dengan tangan2 lagi =P

Ery Farieha said...

ahaha
ni sumpah comel~

PUPUT said...

jelesnyer org nak balik kg...huhu...

FyZa said...

haha cute gila cat nie..comey sgt..pndai main cak2 lagi..huhu

nuriz said...

ahahaa suka sgt tengok kucing ni hehe ba ba chakk!! ba ba chak! hehehe

~ ALIEN ~ said...

hahaha...video ni ade kat entri blog aku gak...wlaupun aku trsgt la takut kat kucing...hehehe


WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

Rina (◕‿◕)✿ said...

flaming sangat beshh hehe

MatLey said...

hahaha
lawak giler kucing tu
pndai die main2
kucing ak stylo gk tp x record
hihi

Amirrah Zawani said...

comelnya kucing tu..
grrrr!!! geram..

akubiomed said...

Kucing pun pandai main cak-cak apa lagi anak manusia ;-)