Jun 20, 2010

Aku Blogger Sepenuh Masa

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

Hari ni bermula la kehidupan aku sebagai seorang penganggur terhormat..huhu.. Minggu lepas merupakan hari terakhir aku praktikal.. Hari tu banyak benda yang berlaku..gembira + xcited + blur sikit-sikit + sedey... walaupun apa pun yang berlaku hari tu akan aku ingat sampai bila-bila...hurmmm apa-apa pun syukur alhamdulillah semua dah berakhir walaupun tak sesempurna yang aku nak..

Sekarang ni aku dah jadi blogger sepenuh masa..hehehe..sebab tak de keje nak buat so jadilah blogger sepenuh masa kan daripada dok buang masa je.. Nanti bila dok rumah lama-lama mesti bosan..huhu..aku nak keje tapi malas cari keje.. macam mana ni!!! korang doakan la supaya aku rajin cari keje dan cepat dapat keje.. tak nak menganggur lama-lama neh...

k chow dulu korang nak keluar jalan-jalan.jom sapa nak ikot??

24 comments:

Cik Ubi said...

saya!..xnk ikut..hehe

nabilah_2908 said...

mana boleh malas2 cari kerja... :)

if malas nk kerja...apa kata sambung belajar lagi... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BULU BALIK

kenwooi said...

oh.. enjoy yourself =)

wadud@duad said...

praktikal dah?? wow hebat.. :)
sambung la lagi kalau x tau nak wat per..:p
hehehe.. xpon keje.. :D

Yuni Aisyah said...

best la cuti..heehee..

Nur Hidayah Yahya said...

saya nak ikut sakura jalan2 makan kfc!!!!

sugar2 kapas strawberry said...

ohh da abes praktikal ye??
huhuhu..
crila keje ape2 yg sesuai.nk bg opinion ngat pon xreti.hihi

aMoR said...

mesti lepeh nieh entry p0wer2

Yatre Hayati said...

sama la kita blogger sepenuh masa..

cemomoi said...

macam orang mancing juga, hanto je resume melalui emel pada semua kampeni insyaallah sangkut le nanti

sweetie2010.blogspot said...

Salam,


Amboi seronoknye dia...jelouse kak Sweetie

black_mel said...

haha..blogger sepenuh masa kira keje ker?hehe...

tp jd blogger leh buat duit...

tehr said...

salam - glamer apa jadi blogger pro - ni nak kena selalu ada entri baru la bila dah sepenuh masa

catatan baru saya: Tutorial Membuat CSS Border

princess ain ♥ said...

yup2! kne slalu ada entry, saya setuju! =p

Awe said...

carila keje..msuk gak duit..blog 2 anggapla untuk mase terluang je..hope u dapat keje nanti...gud luck.

ain fathihah said...

okay la tu jadi blogger sepenuh masa..sebelum ni blogger part time saja.. hehe sudah naik pangkat

cikCEPET said...

ahaaa~
congrats..!!
blogger spenuh mase.

:))

qaseh said...

sy pon mgu dpn hbis prktikal

ayisy said...

Peww! Bestnya dapat jadi blogger sepenuh masa. Mesti tengah rileks kan? Kalau tengah belajar/kuliah, mmg takder masa nak berblog puas2. :)

Ery Farieha said...

bertambah2 rajin la BW
hehehehe

ieQa sWetLuv said...

wahh rileks la tu da abes praktikal.. x sabo gak nak habis study ni wawawa

Uruchimaru @ kf said...

keep on bloging ea..

miszlullaby said...

kan best bile org komen jek dapat duit..kan kan?kekeke

tqa said...

tahniah2 menjadi blogger sepenuh mase.
best yeh.
hadoi nk kne masuk new sem dah next week.
bosan maa

jemput datang ke blog tqa