Jun 3, 2010

SS501 Love Ya

Assalamualaikum. Petang ni jom kita layan citer dari korea nak..hehe..lama tak update pasal artis korea ni. SS501 dah keluar single baru dorang..dah 2 minggu kot..tapi aku lupa nak update..huhu..cuba tengok gambar kat bawah tu hensem tak? korang pernah tengok Boys Over Flowers (BBF)kan! mesti kenal Kim Hyung Joong (Ji Hoo Sunbae)leader group ni..Jom layan lagu ni.Love ya dari SS501





ok jom sambung buat keje..

12 comments:

Ozone1505 said...

i likeeee

hafizmd said...

hehe..biase juge layan..so layannn

+akufobia+ said...

aa.ngantuk.malas nak layan.zzz.err.ke sebab tak minat korea?lalala.

wadud@duad said...

eleh.. wadud macho lagi, hahahaha.. owh nie mesti minat citer korea ekh?? :p wadud kurang minat, tapi nak komen gak, heee

Bert said...

pelakon korea paling popular Park Ji-Sung kan??

FiSh said...

kaw pun suker ss501? High 5!

PUPUT said...

i loike...sakura pon layan citer korea ek..besh3...^_^

Mommy Pinky said...

Wah, tQ!!!
Suke giler SS501, semua lagu dia mommy pinky ada

p/s: mls nk tggu loading, download je ;p

Peri PiA said...

dear kakak pon suke cite korea

BOF belum tgk (T_T)

Bert-hehe,itu MU player :P

Cheqna said...

yg nyanyi2 tak tau , tp pelakun drama adalah yg familiar :-), but selalu tak watch till the end of d series pun, panjang sangat..hehe..

Nadia said...

Kim Hyung Joong!!! hensem bangat..

Ichako said...

Park Jung Min !! hehe :D