Jun 16, 2010

Kenduri Kahwin + Padang Besar

Assalamualaikum.

Hai semua. Minggu lepas aku balik kampung dengan member-member aku.. sebab tu la off jap dari dunia IT..hehe..tima kaseh la kepada korang yang sudi jugak jenguk ke rumah aku ni walau pun tuan tak de kat rumah..huhu..

Sebenarnya balik kampung ramai-ramai ni ada sebab..member aku kahwin...So buat la rombongan ramai-ramai ke majlis die..Tahniah Aine n abg hadi Semoga bahagia hingga ke akhir hayat !!!


Masa potong kek..nyum-nyum sedapnya bluberry kek ^_^




Bergambar dengan pengantin


Pinjam jap bunga..hehe

Alang-alang dah ada kat perlis..tak best la kalau tak g Padang Besar. walaupun kesempitan duet..g jalan-jalan pun jadilah..hahaha..tergoda aku banyak sangat barang yang murah-murah..


posing sikit..bukti ke Padang Besar ..hehe

p/s : next giliran sape pulak ye??

17 comments:

Hapiz Rahman said...

kali pertama dan terakhir aku g padang besar masa aku umur 10 tahun.. lupada da mcm mana keadaan kat sana..

p/s: jeles tgk orang kawen.. hahaha

Ieda Al-Habsyi said...

giliran cik sakura pas neh :)

NichKhun said...

hehehe.. ermmm ingat byk awk upload.. hahahaha
upe2 nye xbyk pom.. sobsss

wadud@duad said...

wah.. dah kawenn.. tahniah.. pasni wadud lak kawen..hehe..

sakura, wadud ada listkan blog sakura ok, meh usha cini :p

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/tawaran-dah-tutup.html

sizukaDeboss said...

whoaaaah syok habes jenjalan dekat pdg besar:D

MuY ツ said...

alang alang pdg bsar nape ta wang klian truss.?
hehehek

(: syai_sharif :) said...

nak sket blueberry kek boleyy
hehe :P

hani said...

nanti jemput k..

Penulis Seni said...

wah, kat perlis ke? best gak pi pdg besar, plg bgus pi pagi..klu minta kurang sure dia bg..klu ptg xdpt..

Wanzie said...

wah meriah betul kenduri ni... suka ramai keluarga ada sekali...

si para para said...

nk tawin jugak......

Cik SHiN~JU said...

Wah bestnyer mkn lauk kenduri...
pasni turn cik sakura la pulak kot...syok p pdg besaq?

sweetie2010.blogspot said...

Cantik pengantinnya ya.

REMEDY said...

wah...dah lama remedy tak kahwin...rindunya nak kahwin

qaseh said...

bestnya tgk org kawin.. ase nk kawin jgk. hehe

♥xaturen♥ said...

er.. salam kenal, pegang bunga tu ambik berkat ke..? ada senang datang le umah boleh kenal lagi..

Mhar's Display said...

Hi, is it a birthday or a wedding? glad to stop by here..

Marms