Sep 5, 2010

Selamat Hari Raye !!!

Assalamualaikum semua

Tanggal 30 Ogos 2010 lahir seorang lagi putera dalam family aku. Sorry lambat sikit nak update kat sini..sibuk semedang sejak akhir-akhir ni.. hehehhe. Baby ni merupakan anak kedua dalam family abang aku.
Latest Picture...

Kat sini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat semua kawan-kawan tak kira la pernah berjumpa atau tidak. Ampun maaf dipinta kalau-kalau ada terkasar bahasa, tersaketkan hati dengan tak sengaja.. huhu sorry ye kawan-kawan

Esok dah raye kan.. so aku cuti blogwalking untuk sementara waktu. Sibuk nak buat persiapan raye. Insyaallah lepas raye kita sambung bw ye.. Terima kaseh kepapa kawan-kawan yang singgah blog sakura.. insyaallah lepas raye ni atau kalau sempat curi-curi masa sakura akan balas jejak korang semua k. Selamat Hari Raye Semua =)

2 comments:

ken said...

selamat hari raya =)

Razif said...

Tahniah diucapkan & Selamat Hari Raya.. Juga selamat berkenalan... huhu..