Sep 30, 2010

Jom Balik Kampung!!!

Salam semua.

Lama tak aku tak update blog..kekeringan idea..huhuhu.. Malam ni nak balik kampung!! Oyehhhh.. dah 2 minggu kat sini. akhirnya boleh jugak balik rumah bawa berita gembira. RumahKu SyurgaKu.

Bila balik ni banyak benda nak kena setel..kenduri akikah baby, setel pasal konvo (banyak lagi yg tak setel ni)..huhu harap-harap semua sempat sebelum aku konvo nanti. Rindu dekat kucing-kucing aku expecially new born baby. mesti dah besar sekarang ni. Paling rindu mak ngan ayah aku!!!! huhuhu
pinjam dari mr Google

p/s: doakan sakura selamat sampai ye=)

5 comments:

wadud@duad said...

jom.. wadud nak ikot, leh wadud drive.. :)

amira said...

moga selamat... baca doa naik kenderaan ye..~~

wadud@duad said...

err... dok jauh dari mak ayah ke/ sama la ngan wadud..:D

moga selamat ke destinasi ekh.. :)

sweetie2010.blogspot said...

InsyaAllah selamat sampai dan kembali. tentu dah besar kucing tu..comel cam gambar erkk.

My MiRa said...

stop here..and say hye...with love mira hussin ^_^