Mar 29, 2010

Search and Earn

Salam semua...

Hari ni aku nak kongsi sumthing dengan korang. Mungkin ramai yang dah tahu tentang MyLook.com. Tapi aku nak kongsi juga dengan korang dekat sini. heheh...

MyLook ini macam google and yahoo jugak (search engine). So setiap kali korang search korang akan dapat 0.22 sen, tapi setiap hari just max 5 kali je.. So kalau sehari korang dah boleh dapat Rm1.10. Seterusnya korang kira sendiri la ye..

Okey dekat bawah ni earning aku untuk hari ni.

Apa yang perlu korang buat just sign up for free and the dah boleh start search and terus earn money!! Okeylah sapa2 yang berminat bolehlah clik sini MyLook

Okey selamat mencuba semua...

8 comments:

nik anna said...

xthu pon..leh join nie...

kayown said...

jom la join nik anna. clik je link yg sakura bg tu :)

Nur Su'aidah Bachok said...

hye... dah buat dah pg td.. hehhe ;DD

Steward said...

Dah tengok2 laman tu.. tapi rasa macam muskyil pula.. Information yang diberi pun sedikit.. bayarannya pula macam mana? Ni yang mau tahu ni.. Nanti susah2 kita click sini sana... tiada pula dapat apa2..


---------------------------------
www.stewardjohn.blogspot.com

perasaan manusia said...

cmne tu ea...
dah usha gak tapi cam simple sgt die bg 0.22 per search...
tapi detail kiter pun..

kayown said...

ermmmm..sakura pon xtaw sgt baru je join. tp dkt FAQ website MyLook 2 da la cakap yg bila duit dah sampai amount yg tertentu baru dorang hantar email mintak kt nya details. tu je yg mampu dkongsi.hu3

abi luqman said...

tq .. abi boleh cuba ye.

kayown said...

cuba la Abi.. jom join!!!