Mar 23, 2010

Kami terkurung di OFFICE!!!

Kisah ni berlaku petang semalam kira2 pukul 5.30pm, time2 orang sibuk nak balik.Macam biasa la 5 minit sebelum nak balik aku akan berkemas sikit2. Lepas tu tunggu nik n yana.. Lupa plak tunggu k.zila jgk sebab nak ajak die g beli tiket kat Putra, nik nak balik.

Lepas dah siap kemas aku tengok la ezat tengah isi borang cuti. bila semua dah siap kitorang pon turun la. Ezat yang turun dulu lepas 2 dengar die jerit " zila kita dah kena kunci!!!". Mula2 ingatkan die gurau jek. Bila kitorang turun lampu semua dah tutup pintu pon dah kunci.. hu3 macam mana nak keluar neh!!!

Cuak la kejap.Lepas 2 k.zila call la orang yang pegang kunci mintak die selamatkan kitorang. Dalam 10 minit sampai la penyelamat kitorang.. fuhhh akhirnya. Suke je die gelakkan kitorang.. ha3

Pengajaran untuk hari ini, bla time balik 2 cepat2 la balik. takut terkurung lagi.

Sekian dulu..Adios

7 comments:

Arra JaSmY said...

hahaha..tak pew boley sambung buat overtime.ahaks.:)

kayown said...

ha3..mngkin lain kali :)

RaMa2UnGU said...

Hahahhahaha....gelak guling2 sket...

adeehhh..nasib penyelamat tu bleh dtg..kot tak maunya korang tdo kat situ...

hahahahahahaha

soory gelak yer..heeeee

kayown said...

Hak3..xpe RaMa2UnGU.memang semua org gelakkan kitorang. 2 la nasib la penyelamat 2 dtg klu x memang tido kat opis ler jawabnya..

mahira oya said...

la sian..kene pesanan penaja kt org lain if nk balik lambat..

pak long said...

salam...
kalau tidak tepat la slogan..
"opisku jadik umshku jugak"...hehehehe

nn said...

huhu. teringat ada kawan pernah terkurung dalam lab sekolah. dah lah tempat tu angker. siap ada janin dalam botol lagi... isy. menakutkan..