Mar 22, 2010

akhirnya tercapai jugak...

salam semua..kan sblm ni aku ada ckap sgt bosan...
untuk menghilangkan kebosanan dhari minggu, me n my frenzs g la jalan2 dkt shah alam.
tempat pertama yg dtuju Bukit Cerakah.mesti ramai kan taw tempat ni..first time sampai kat sini..excited kekeke..

gambar ni kat tempat menuggu bas yg nak bawa ktrang jln2 dkt dalam..kalau jalan kaki.. fuhh agak jauh la..


ha..ni la tempat yg paling aku suke. Rumah 4 musim. sekarang ni musim bunga.bila masuk je terus bau bunga2 yg wangi.


Next destination Sunway Pyramid..Window shoping jek almaklumlah kan tgh bulan neh..hu3.. km jln2 tanpa tujuan.masa tgh jln2 jumpe la temapat ice skating. nak mainnnn!!! tp xtahu.hu3.. bila dah penat jalan2 lepak2 la kejap hilangkan lelah..


k stop kat sini dulu.nak sambung buat keje.
adios

8 comments:

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah lega kalao dah tercapai ya sis.oh iya saya dah follow mohon kalo sedia follow balik buat saya ya thnxs n good luck

kayown said...

salam dhana..ar2 rasa best sgt bila hajat dah tercapai. sy dah follow awak blk :)

rizal jabai said...

beshnye..rumah bermusim tuh..nk bunga ros 1 pasu..heeee

Fhad said...

uiks da berkurun kot x g bukit celaka.. eh silap bukit cherakah... hahaha

kayown said...

mana boleh amik bunga 2 takot kena kejar ngan makcik2 yg jaga bunga2 2.ha3

pak long said...

salam..
paling menarik pic ngan munger..cun gitu

sugar2 kapas strawberry said...

gmba yg no 3 tu cantik ;)

kayown said...

thanks semua. cantik2 bunga2 kat situ tp xleh nak pegang..semuanya dipagar. isk3..