Nov 29, 2010

Aku nak Kau yang Dulu!!!!

Assalamualaikum

Malam ni penuh kesepian dan kesedihan
sepi sebab Nikun dah balik..tak de orang nak pilow talk before tido..
awak sy makan sorang, tengok tv sorang, tido sorang malam ni..huhu
sedey..hukhukhuk

Sedey...sebab tahu sumthing yang menyedehkan dan menyaketkan..
rasa macam nak lari jauh-jauh dari sini..
ker aku yang touching sangat?
tapi bila tahu benda tu dari orang lain...
bukan dari mulut die sendiri...
urghhhh..geramnya!!!

nak tengok citer yang boleh bagi saya ketawa..
moga aty saya akan oke lepas ketawa guling-guling..
insyaallah..saya nak tido dalam keadaan yang gembira bukan dalam kesedihan..
moga saya bangun esok pagi, adalah hari yang indah..Amin

4 comments:

wadud@duad said...

saper.. ekekeke..
pillow talk..sedap ayat..:D

Kech Hidayah said...

hah!pi tengok cita ngangkung..nanti awak ketawa tercangkung2 tak ingat sedih2 lagi..

cemomoi said...

ada ke hari yang indah sepanjang masa? nanti takut sengih doploh pat jam susah juga, kena juga sedih sikit-sikit untuk buat senaman muka

Liyana said...

k on hilang trus smlm..huuu...
tak sempat den nak bgi video best2..